Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció helyett kevés...

Menstruáció helyett kevés barnás valami, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

25-6 naposak a menstruációim, pontosak, késni szinte sosem késett. Három napja kellett volna megjönnie. Előtte éreztem is a szokásos tüneteket, majd amikor meg kellett volna jönnie, barnás valami volt, egy napig, nagyon kicsi. Azóta semmi, illetve, ha magamba nyúlok, valami barnás véres valami akkor is van, nagyon kevés, de ürülni nem ürül semmi. A menstruációs fájdalom is elmúlt. Tegnap csináltam tesztet, az negatív lett, bár lehet még korai volt. Lehetek terhes? Volt akinek így kezdődött?

(31 éves vagyok, tudatosan tervezzük a babát. A menstruációim mindig olyanok, hogy az első napban alig, utana három napig vérzek, mint a levágott disznó (bocsánat, tényleg), utána 1 nap alig, majd egy fél napra megint kicsit visszajön. Ezért is fura, hogy most meg semmi.)

2022. márc. 18. 11:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mindegy, pár nap múlva csinálok megint tesztet. Nem most mert sajna csak egy darab van itthon, azt nem akarom ellőni.( nem anyagiak miatt, de tanyán lakom, nem oly egyszerű csak leszaladni a boltba, csak ezért még nem megyek el.) köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2022. márc. 18. 13:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk meg már, mi lett volna. Tegnap este megcsúsztam és leestem a pincébe vezető lépcsőn, alaposan megütöttem magam alul. Most hogy ezért-e vagy sem, de éjszaka már éreztem a görcsöket, majd meg is jött a "levágott disznó". Igyekszem azt hinni, megjött volna mindenképp, de sajnos ezt már sosem tudom meg.
2022. márc. 19. 12:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meg jött volna mindenképp. Ha ilyenen stresszelsz, nehezebb lesz a teherbeesés. Nem volt ott semmi, pont. Ne stresszeljetek rá, csak akkor menjen, ha kedvetek van hozzá, nem muszájból mindig. Igy fog jönni a baba, ha egészségesek vagytok.
2022. márc. 19. 12:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is úgy gondolom, megjött volna. Ennyi csak nem elég hogy elmenjen. Bár biztosat ugye már nem fogok tudni.
2022. márc. 19. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem vetélt volna el egy korai terhesség.
2022. márc. 19. 19:07
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez már sosem fog kiderülni. Nem írtam, mert nem akartam regényt, de be kellett mennünk az ügyeletre, mivel annyira fájt, és ott kiderüt, hogy megrepedt a farkcsontom is. Szóval nem kicsit estem.
2022. márc. 19. 19:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Túl szép is lett volna, ez volt még csak az első próbálkozós hónapunk.
2022. márc. 19. 19:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Inkább örülj, hogy nem lett baba, mert így most nem kell aggódnod miatta és kikúrálhatod a sérülésedet, szükség szerint akár fájdalomcsillapítóval is.

Ettől egy miniatűr sejt amúgy nem menne el, hogy elesel, annyira védve lenne. Eddig is minden arra utalt, hogy nincs baba, negatív teszt, vérzés (barna az vér), most ez be is igazolódott

2022. márc. 20. 13:58
 19/19 A kérdező kommentje:
Mi is arra jutottunk, hogy amíg ez nem gyógyul be, hagyjuk a baba projektet. Remélhetőleg csak ezt az egy hónapot fogja érinteni. Meglepő, de mikor elestem nem fájt annyira, majd egyre jobban, most per pillanat inkább fekszem, mint ülök.. De nem olyan vészes, hamar meggyógyul elvileg. Fájdalom csillapítót nem szedek,akkor nem érezném, így legalább nem mozdulok úgy ahogy nem kellene.
2022. márc. 20. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!