Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció helyett kevés...

Menstruáció helyett kevés barnás valami, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

25-6 naposak a menstruációim, pontosak, késni szinte sosem késett. Három napja kellett volna megjönnie. Előtte éreztem is a szokásos tüneteket, majd amikor meg kellett volna jönnie, barnás valami volt, egy napig, nagyon kicsi. Azóta semmi, illetve, ha magamba nyúlok, valami barnás véres valami akkor is van, nagyon kevés, de ürülni nem ürül semmi. A menstruációs fájdalom is elmúlt. Tegnap csináltam tesztet, az negatív lett, bár lehet még korai volt. Lehetek terhes? Volt akinek így kezdődött?

(31 éves vagyok, tudatosan tervezzük a babát. A menstruációim mindig olyanok, hogy az első napban alig, utana három napig vérzek, mint a levágott disznó (bocsánat, tényleg), utána 1 nap alig, majd egy fél napra megint kicsit visszajön. Ezért is fura, hogy most meg semmi.)

2022. márc. 18. 11:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%

Még ha meg tudnálak távvizsgálni sem tudnék semmi biztosat mondani, így meg főleg.

Maximum annyit hogy talán, de lehet mégsem.

3 nap késés után nem valószínű a terhesség, ha negatív a teszt, de amíg nem jön meg, nem kizárható.

De mi a tökömér'nyúlkáltok fel, azt nem értem, az egyik a mégszáját vizsgálhatja, a másik meg ... Áh mindegy.

2022. márc. 18. 11:25
 2/19 A kérdező kommentje:

Tegnap reggel mikor teszteltem még csak két napja késett.

Főleg arra lennék kíváncsi, ahogy írtam is, hogy volt- e, akinek így kezdődött. A felnyúlast meg nem ököllel a méhig kell érteni.

2022. márc. 18. 11:30
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos volt akinek így kezdődött. Figyelj csak, mindenkinél mások a tünetek. Az, hogy eddig szabályos volt a ciklusod, most meg beesett egy 3 napos késés, akármi lehet. Esetleg stressz, több szex, izgalom hogy babát terveztek, vagy terhesség stb. Tesztelj egyet ma, vagy holnap, de általában elmaradó menstruáció első napján már szokott halvány csík lenni, de drukkolok azért. A legjobb amit tehetsz, hogy nem nyúlkálsz fel magadnak. Persze lehet, de ne most. :D
2022. márc. 18. 11:49
 4/19 anonim ***** válasza:
45%

Mi ez a felnyúlkálás fóbia itt? A péniszt is szalvétával fogjátok meg mielőtt az teljesen sterilizálva a hüvelyetekbe kerül? 🤦‍♀️

Nekem ugyan nem ilyen barnázással kezdődött a dolog, de a barátnőmnek igen. És mi után 5 napja késett neki lett pozitív a 25-ös teszt. Én a helyedben még reménykednék, illetve megismételném a tesztet pár nap múlva. Elvégre elég kurta ciklusod van. Ha mondjuk 14. napon van ovulációd neked is, meg egy 28 naposnak is, akkor nem ugyanannyi időt jelent a 2 nap késés :)

2022. márc. 18. 12:42
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokszor indult ilyen barnával a mensi, mikor egyszer elmaradt, akkor voltam terhes. Úgyhogy az én esetemben a barnás vér (mert ez vér) sosem jelzett terhességet
2022. márc. 18. 12:45
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

"A péniszt is szalvétával fogjátok meg mielőtt az teljesen sterilizálva a hüvelyetekbe kerül? 🤦‍♀️"

Azért egy nap után igen, szoktam kérni, hogy mosakodjunk meg előtte, én is. :)

Estéről reggelre nem, de egy munkanap után igen.

Másrészről mert önvizsgálatot tartani mindig hülyeség, mert csak idegeli magát rajta az ember, hogy ÚRISTEN MI EZ ITT?!?!! Másrészt, nem tudhatjuk, milyen a kérdező higiéniája. :) Nem túl jó dolog a terhességet egy hüvelyi fertőzéssel kezdeni, mert vérzés esetén kissé nyílt a méhszáj ugye, jó lehetőség a felfelé utazó kis kórokozóknak.

2022. márc. 18. 12:47
 7/19 A kérdező kommentje:

Nahát, szerintem alap, hogy előtte szappannal alaposan megmosom a kezem, mielőtt magamba nyúlok. Komolyan, ez kérdés??? (plot twist, kozmetikus vagyok, régen csináltam intim gyantat is, sajnos tudom, hogy kérdés) Egy ujjamat kb az első ujjpercig, azaz kb1-2 centire,es nem folyamatosan, csak egyszer. De már bánom h leirtam, megy ezen a beszéd, a kérdésemhez meg nem ad érdemi válasz.

Valaki írta itt h neki így kezdődik a menses, na én direkt azért írtam le, nekem milyen szokott lenni, azaz sosem volt még ilyen.

2022. márc. 18. 13:10
 8/19 anonim ***** válasza:
54%

7

Mint írtuk, attól, hogy neked sosem volt még ilyen, attól előfordulhat, nem kell rögtön támadni. Nagyon sok minden miatt késhet, nézhet ki máshogy, ezek közül csak az egyik a baba.

Másrészről a ne nyúlkálj most magadba részt is nem bántásnak írtuk, hanem hogy most így inkább ne, nehogy bajod legyen (neked, vagy az esetleges babának egy fertőzéssel).

Korán vagy még, hogy hisztizz mindenen. :D Inkább csinálj holnap még egy tesztet és nyugodj meg. Itt senki nem akart bántani.

Sok sikert a továbbiakban is!

2022. márc. 18. 13:18
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Én írtam, hogy nálam így indul a mensi, amivel azt szerettem volna átadni, hogy ez lehet a mensi jele is. Attól hogy nálad még nem volt, attól még teljesen normális ha valakinek az, veled is előfordulhat
2022. márc. 18. 13:23
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem támadtam, nem éreztem támdva magam, és nem is hisztizek :) Arra reagáltam, hogy ne menjen el olyan irányba a beszélgetés, ami nem érdemi válasz a kérdésemre. Azt meg nem tudom ki milyen hangsúllyal olvassa fel magának a válaszokat. Gondolom, aki sokat hall puffogast, annak akár egy imát is leirhatok ide, azt is támadásnak veszi. Once bitten, twice shy.
2022. márc. 18. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!