Terhességi teszt kimutatja az LH csúcsot?

Várok persze. Mást nem tudok tenni😅 csinálok holnap is egyet és majd összehasonlítom erősödött e. Bár nem gondolom gondolom hogy 9-10 dpo-nal ettől erősebbnek kéne lennie.
Reméljük minden rendben lesz 🤞🙂

Ja igen a Predictort látom én is mindenhol.Ebben bíznak sokan vagy mit tudom én.Én még sosem vettem mert olvastam róla hogy néha fals pozitív.
Facelle sima tesztcsík lett nekem nagyon halványan pozi először majd Benu Livsane saját márkás is és erősödött szépen és végül az X-epil 2 db-os 25-ös is fokozatosan erősödött míg végül tűz piros volt már a csík.
Ez kérdező halvány pozitív,a Predid.Figyelgeted 2-3 naponta és ha erősödik akkor elvileg minden ok.Aztán úgyis már 25-ös kell és aztán orvos.
Sok sikert!

36os
Mert nagyon érzékeny és még a minimális hcgt is kimutatja. De igen sokszor fals v kémiai lesz.
Én is szoktam venni!sokszor megtréfál de ezt már ismerem és tudom🤣
Szerintem a kérdező tesztje szép pozi de hogy mi lesz a vége majd kiderül.
Majd kiderül így van. :)
Egy erős pozitív teszt sem garancia sajnos saját tapasztalat.
2* volt missed ab műtétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!