Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt kimutatja az...

Terhességi teszt kimutatja az LH csúcsot?

Figyelt kérdés
Csináltam egy ovulacios és kíváncsiságból egy terhességi tesztet is. Az ovulacios teszt full pozitív,de a terhességin is kijött egy halványka csík. 18. Ciklusnap..

2022. márc. 17. 11:59
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, nem halvány pozi lenne már ilyenkor..
2022. márc. 28. 11:32
 32/49 A kérdező kommentje:
Amikor ezt a kérdést kiírtam akkor volt az ovulacióm amire reagált akkor a hcg teszt is. Tegnap még csak a 9 vagy 10. Dpo volt.
2022. márc. 28. 11:40
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Várj még pár napot. Egy halvány Predictor az még nem +
2022. márc. 28. 11:44
 34/49 A kérdező kommentje:

[link]

Várok persze. Mást nem tudok tenni😅 csinálok holnap is egyet és majd összehasonlítom erősödött e. Bár nem gondolom gondolom hogy 9-10 dpo-nal ettől erősebbnek kéne lennie.

Reméljük minden rendben lesz 🤞🙂

2022. márc. 28. 11:54
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom itt a gyakorin miért ragaszkodik mindenki ehhez a predi teszthez, szerintem az életben nen csináltam ilyet, ráadásul annyi fotót láttam már róla ami pozitív kinézetű és közben negatív.. Nekem 9 dpo sima gyógyszertari saját márkás 10es teszt gyönyörű erős két csíkos volt, másnap a 25is,szintén 🤷‍♀️
2022. márc. 28. 11:57
 36/49 anonim ***** válasza:
38%
Persze most jönnek majd lepontozni mert ugye sokak, szerint nem létezik 9 dpo pozitív teszt😂😂😂 ettől függetlenül kívánom neked kérdező a legjobbakat, csak tényleg érdekel hogy miért mindenki ezt a fajtát veszi tonnaszam.
2022. márc. 28. 11:58
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen a Predictort látom én is mindenhol.Ebben bíznak sokan vagy mit tudom én.Én még sosem vettem mert olvastam róla hogy néha fals pozitív.

Facelle sima tesztcsík lett nekem nagyon halványan pozi először majd Benu Livsane saját márkás is és erősödött szépen és végül az X-epil 2 db-os 25-ös is fokozatosan erősödött míg végül tűz piros volt már a csík.

Ez kérdező halvány pozitív,a Predid.Figyelgeted 2-3 naponta és ha erősödik akkor elvileg minden ok.Aztán úgyis már 25-ös kell és aztán orvos.

Sok sikert!

2022. márc. 28. 12:04
 38/49 anonim ***** válasza:
36. Nagy betűkkel rá van írva hogy 6 nappal előtte kimutatja. Működik a marketing 😉
2022. márc. 28. 12:05
 39/49 anonim ***** válasza:
56%

36os

Mert nagyon érzékeny és még a minimális hcgt is kimutatja. De igen sokszor fals v kémiai lesz.

Én is szoktam venni!sokszor megtréfál de ezt már ismerem és tudom🤣

Szerintem a kérdező tesztje szép pozi de hogy mi lesz a vége majd kiderül.

2022. márc. 28. 12:07
 40/49 A kérdező kommentje:

Majd kiderül így van. :)

Egy erős pozitív teszt sem garancia sajnos saját tapasztalat.

2* volt missed ab műtétem.

2022. márc. 28. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!