Pco lehet babám?
Figyelt kérdés
Pco rotka menses mellett hogy lehet baba ? 8honapja próbálkozunk de hát eredménytelen??2022. márc. 13. 07:45
11/21 anonim válasza:
#9-es, IR-nél az ablakos diéta pont nem jó, mert a vércukorszint ingadozást kell elkerülni. Sokszor kell keveset enni, 8 órába sűríteni a napi tápanyag bevitelt nem jó tanács cukoranyagcsere-zavar esetén.
12/21 anonim válasza:
11-es, ezt mondtak regen, a legfrissebb kutatasok pont az ellenkezojere talaltak bizonyitekot, es nem en vagyok az egyetlen ir-es, PCOs-s, akinek ezzel allt be a ciklusa, es rendezodtek a hormonjai. Kozvetlen barati korben is van, es erdemes az IF-es facebookcsoportokban korulnezni. 2-es tipusu cukorbetegseg eseten is teljes tunetmentesseget lehet vele elerni, persze ahhoz orvosi felugyelet sem art. Az a durva, hogy a ket orankenti eves pont ellenkezo hatast valt ki. Felsorolni is nehez a rengeteg pozitivumot, amit azota tapasztaltam. A vercukoringadozas megszunese csak egy a sok kozul.
13/21 anonim válasza:
Ir diétát kell tartani, ami igazából nem más mint a normális étkezés lenne. 160g ch 5 felé elosztva, 30(lassú)-20(10gyors-10lassú)-50(minimum 40lassú)-20(gyors)-40(lassú) arányban. A meforal megfelelő diéta nélkül semmit sem ér. Emellé pulzus kontrollos edzés.
14/21 anonim válasza:
Inofolicot kezdj el szedni! Eszméletlen sokat segít az IR-en. Az inozit miatt, ami benne van.
Van olcsóbb verziója is, myo-inozit kapszula, tényleg érdemes. Cukoranyagcserét javítja, és segít a peteérésben! ;)
15/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2022. márc. 14. 09:34
16/21 A kérdező kommentje:
Annyi hogy már 2 hónapja nem volt mensesem vérvétel alapján nem vagyok terhes szerdán megyek vissza a dokihoz
2022. márc. 14. 09:34
18/21 A kérdező kommentje:
Van rajtam felesleg sokat híztam sajnos
2022. márc. 14. 11:19
19/21 anonim válasza:
Egy pcosre specializálódott endokrinológust keress fel, ez nem nőgyógyászati probléma.
20/21 A kérdező kommentje:
Igen kértem időpontot már hozzá
2022. márc. 14. 12:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!