Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt aki abortusz után esett...

Volt aki abortusz után esett teherbe?És mennyire könnyen esett utána teherbe,valamint könnyen született?Harántékfekvéses volt,vagy esetleg farfekvéses?

Figyelt kérdés

2022. márc. 11. 19:43
1 2
 11/13 anonim válasza:

12 éve volt.

2 éve próbálkozom de semmi.

Feladtam, tönkrementem bele lelkileg, depressziós és pánikbeteg vagyok azóta is.

2022. márc. 24. 16:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Rá pár hónapra, védekezés mellett is sikerült.

Erre azt mondom, hogy igazságtalan az élet.

Más évekig vár egy babára és még se sikerül, iszonyatosan sajnálom őket.

Tudom, hogy az előző gyermeket is megszülhettem volna, de úgy éreztem, éreztük, hogy az egészségem nem tudná ezt végig csinálni.

De most újból itt van a lehetőség, hogy két gyermekem legyen, jöhet most már bármilyen egészségügyi probléma, ezt a terhességet akkor is végigviszem.

2022. máj. 16. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Abortusz után az első menstruáció előtt estem teherbe, ami azt jelenti, hogy az abortusz után 5 héttel...
2022. máj. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!