Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostibegyt szedése közben...

Clostibegyt szedése közben milyen mellékhatást tapasztalatok? Illetve mennyi petesejtet produkált?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Clostibegyt szedtem 2*1 et.Ciklusom 8.napján Uh-n látott MINDKÉT petefészekben 3-4 darab 15 mm-es petét.

Kicsit megijedtem, nem nagyon sok? Nektek mennyi volt?

Illetve nekem a mellékhatás haspuffadas,hasi szúrás, szédülés (nem folyamat de napközben többször). Jövőhéten szerdán kell újra UH-ra menni.

Leírnátok ezekre a ti a tapasztalaitokat?

Köszönöm szépen 😊

2022. márc. 10. 05:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem folyamatosan kellett növelni az adagot, első kúrában 5x0,5, másodikban 5x1, harmadikban 5x2-t szedtem be. Az első hónapban fájt, szúrkált, görcsölt, szédültem... utána nem volt ilyen. Első 2 kúrában sok pici tüszőt csinált, a 3.ban volt 2 domináns tüsző, egy 19 és egy 21 mm-es. Egy tutira megrepedt, mert azóta 4 hónapos a fiam.
2022. márc. 10. 06:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sok tüszőnél le kell állítani a kezelést és nem szabad együtt lenni, mert nagy a többes ikresség kockázata.
2022. márc. 10. 07:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 2es mondja. Ez durván sok, felelős orvos azonnal leállítja a gyógyszerelést és ti se játsszatok otthon. Komoly problémáid lehetnek és terhesség nélkül is fennállhat a túlstimuláció esélye.
2022. márc. 10. 10:20
 4/13 A kérdező kommentje:

Végig szedtem már a gyógyszert. Rá másnap mentem dokihoz, akkor látta, hogy mind a két petefészekben 3-4 15mm es pete van.

És nem mondta hogy vigyázzunk, sőt hogy vasárnap hétfőn próbálkozzunk.

Most megijedtem. Próbálom hívni, hogy kérdezzek, de még nem vette fel. :(

2022. márc. 10. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért egy újabb UH-ra visszahívhatott volna, ha csak 3-4 beérik és megreped, az már nem jó. Meddőségin pl inszemnél 1-nél több tüsszűt nem is szeretnek, 2 a maximum ahol még elvégzik a beavatkozást.
2022. márc. 10. 10:49
 6/13 A kérdező kommentje:

Sikerült elérnem az asszisztenst. 1 óra múlva beér a doki, beszél vele, és hívnak mi legyen teendő.

Eddig semmi ilyen bajom nem volt, most hogy segítséget kértünk, tessék....van bajom bőven. Remélem nem fog becisztásodni :(

2022. márc. 10. 12:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Szurkolok hogy ne legyen baj.
2022. márc. 10. 12:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem az első clostis hónapom én napi 1 szemet szedtem.

Ciklus 13.napján uhn 2 domináns tüszőt látott a doki. 21-22 mm és mondta is, hogy így nagyobb az esély ikrekre.

Szerintem neked nagyon sok. 😕

Majd írj mit mondott a doki.

2022. márc. 10. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Jellemző, hogy több tüsző is növekedésnek indul, majd egy, esetleg két domináns tüsző lesz, ebből pedig a legnagyobb reped meg.

[link]

Olvasd el ezt Kérdező és ne aggódj. A ciklusod közepén kellett volna uh-t csinálni, az pontosabb képet ad.

2022. márc. 10. 13:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Sikerült beszélnem vele. Azonnal fogadott. Megvizsgált. Azt mondta nyugodjak meg, ez még normális, valakinek több is lesz. 15 darabig-ig normális stimulálásnál. És úgy ahogy írtad kedves válaszoló, ugyan ezt mondta. a legnagyobb fog megrepedni.

3 db már nem is nőtt tovább. Remélem a legjobbakat-.

Azért örülnénk egy picurkának :)

2022. márc. 10. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!