Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík vagy halvány pozi?

Szellemcsík vagy halvány pozi?

Figyelt kérdés
Tudom korai még tesztelni a 12. dpo-n, meg one step teszt, (bár nekem anno a kislányomat már a 11-en mutatta ugyanez), de mit gondoltok erről?
2022. márc. 8. 08:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%
Van itt néhány nő, akik rendszeresen beszólogatnak teszteket felrakó, bizonytalan, segítséget kérő nőknek. Minden halvány tesztet negatívnak mondanak, akik pozitívnak látják, azt lepontozzák, beszólnak a korán tesztelőknek. A rosszindulat vezérli őket, nem a segítő szándék. Ettől érzik jól magukat.
2022. márc. 8. 14:49
 22/30 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy itt a legtöbb válaszolónak már van gyereke, tapasztalatból ír. Miért gondoljátok, hogy megkeseredett meddő mindenki aki nem látja a második csíkot?

Mindenhol ez a kontra válasz arra ha valaki szerint most még negatív.

2022. márc. 8. 14:51
 23/30 A kérdező kommentje:
Sajnos észrevettem, látok itt olyan válaszokat hogy nem is tudom mire vélni... csak sajnálni tudom őket, hogy ennyire megkeseredettek.
2022. márc. 8. 14:52
 24/30 A kérdező kommentje:
22 nekem is van már, tehát tapasztalatom is van, mégsem oktatok ki másokat 😉 És tényleg remelem, hogy boldogabb lettél a kommentjeidtől, mert akkor legalább volt értelme, hogy feltettem a kérdésem 😉🙂
2022. márc. 8. 14:55
 25/30 anonim ***** válasza:
36%
Én teljesen normális hangnemben kérdeztem tőled ne haragudj… Mi ez a “megkeseredett” cinikus komment és 😉 emoji? Most aztán te sem lettél különb. 👍
2022. márc. 8. 14:57
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok az. Ezért is írtam, hogy magamban tartom a negatív kommenteket. Továbbra is. Szép napot neked :)
2022. márc. 8. 15:00
 27/30 anonim ***** válasza:
40%
Nem sikerült magadban tartani több ízben sem. Neked is szép napot ☺️
2022. márc. 8. 15:26
 28/30 anonim ***** válasza:
51%

Én már marha sok negatív tesztet láttam az elmúlt 1,5 évben, ez egy egyértelműen pozitív teszt.

A negatív teszt nem ilyen, nincs második csíknak helye se, olyan hófehér.

Nekem ennél jóval halványabb volt 11. dpo-n amikor egyszer pozitív lett a tesztem (kémiai terhesség lett, kB 4 napig erősödtek a tesztek de aztán 2 hétig egyformák maradtak, amíg meg nem jött, amikor elmúlt már újra hómező volt a teszt.)

2022. márc. 8. 16:47
 29/30 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2022. jún. 14. 11:16
 30/30 A kérdező kommentje:
Azóta már betöltöttem a 18. hetet, november közepére várjuk a kisfiunkat :)
2022. jún. 21. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!