Szellemcsík vagy halvány pozi?
Egyértelműen pozitív
Nem kell keresni sem a csíkot
Most komolyan.. a válaszadók mit akarnak?
Napközbeni 25-ös teszt 2 nappal mensi előtt világít a 2. Csík.
Persze lehet kémiai stb csakhogy a félreertést elkerüljük
De ez most pozitív
Amúgy az x epil 25 van olyan mint a one step 10.
Tapasztalataim szerint.
Predictor earlyvel érdemes még.
De én elmaradt mensi nélkül nem szoktam tesztelni.
8 és 16 vagyok
Az én nem várt napi one step tesztem:
Meg sem fordult a fejemben, hogy ez nem pozi..
( 2 éves már a fiam, aki ezt a tesztet produkáltatta velem)
De ha szerinted pozitív és egyértelműen látszik akkor miért kérdezed meg a “sok negatív élmény”től csalódott gyakoristól? 😂
Akik ráadásul csak képernyőn keresztül látják a tesztedet ami tudvalevő sokat ront a minőségen…
18-as, az enyém is ilyen volt nagyjából a kislányommal :)
19-es, mikor a kérdést feltettem, reggel, még csak a one step tesztem volt, ami nekem eddig ugyan működött, de tudom hogy nem a legmegbízhatóbb. Az x-epilt biztosabbnak gondolom, pláne napközben 3 nappal előtte, tehát azt már nem láttam kérdésesnek. Viszont tényleg ezt látom, ha valakinek ilyen volt a teszt és mégsem lett semmi, akkor ott tuti nincs, és minek jössz ide, ha hülye vagy. Én is sok kérdést megnézek itt, de a negatív kommenteket inkább magamban tartom, nem hiszem hogy jobb lesz nekem ha idegeneket becsmérlek. Szépen, kedvesen és pozitívan is meg lehet mondani ha valamit helytelennek ítélünk. Legalábbis én ilyen vagyok 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!