Egy kis biztatásért jöttem. Megnéznétek a tesztjeimet?
Sziasztok!
Hónap végére van időpontunk egy reprodukciós intézetbe, mert már 2 éve próbálkozunk, de eddig nem sikerült a baba. Már voltunk többféle vizsgálaton. A férjemnek Oligozoospermia maxot állapítottak meg, nálam egy enyhe IR derült ki egy hete.
03.10. lenne a következő esedékes menzeszem napja, de tegnap napközben csináltam egy tesztet, mert furcsán éreztem magam. A melleim is fájnak, ami sosem szokott.
3 teszt van a képen. A legfelső tegnap napközben készült, a középső ma reggel, a legalsó pedig ma, 11.dpo-n napközben.
Férjem szerint erősödik. Én nagyon aggódok. Olyan régóta várunk erre.
Tudom, hogy korai. Tudom, hogy még bármi lehet, de nagyon szeretnék bízni!
A teszt 10-es.
Köszönöm a biztatást. ☺️
25-öst próbàld a menzesz napjàn vagy màsnapjàn.Halvàny lesz vagy alig làtható de ha 2 naponta nézegeted akkor erősödnie kell.
3-4 hét múlva màr érdemes időpontot kérned az orvoshoz.
Szia kérdező!
02.27en kellett volna meg jönnie
Ez 26án készült
Ez 03.01
Ez 03.05
Én is így voltam mint te, izgultam mint a fene :)
Nálunk nincs mondjuk semmi baj, sima próbálkozás a voltunk már egy fel éve, utóbb kiderült a naptár szerinti becsült ovulaciom a valóságban 2-3 nappal később volt :) valószínűleg azért nem jött össze eddig
Biztos benne és gratulálok! ❤️
K🥸
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!