Egy kis biztatásért jöttem. Megnéznétek a tesztjeimet?
Sziasztok!
Hónap végére van időpontunk egy reprodukciós intézetbe, mert már 2 éve próbálkozunk, de eddig nem sikerült a baba. Már voltunk többféle vizsgálaton. A férjemnek Oligozoospermia maxot állapítottak meg, nálam egy enyhe IR derült ki egy hete.
03.10. lenne a következő esedékes menzeszem napja, de tegnap napközben csináltam egy tesztet, mert furcsán éreztem magam. A melleim is fájnak, ami sosem szokott.
3 teszt van a képen. A legfelső tegnap napközben készült, a középső ma reggel, a legalsó pedig ma, 11.dpo-n napközben.
Férjem szerint erősödik. Én nagyon aggódok. Olyan régóta várunk erre.
Tudom, hogy korai. Tudom, hogy még bármi lehet, de nagyon szeretnék bízni!
Szia. Biztató és nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen veletek 🥰
Mi 1 éve várjuk a kis csodánkat!
8 vagyok
Sajnos volt egy pár terhességem, nekem eddig a megmaradt terhesség(az is ahol szívhang nem lett) 9 dpo tól napról napra erősödött. Sajnos a kémiaiknál csak 11 dpon lesz + 2-3 napig, utoljára 6 napig volt ilyen mint neked, de csek 3 napig erősödött minimálisan.
Mondom ez én vagyok, neked lehet, hogy ez jót jelent, és szorítok is, hogy az legyen 🙏
Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokszor rosszul végződött 😔
Köszönöm a kedves szavakat!
Jelentkezem majd, bármi is legyen a vége!
Biztató!
Remélem sikerül ❤️🙏
Majd írj néha hogyan alakult a sorsotok😊
Szép pozitív tesztek!Én kétlem hogy ez kémiai terhesség lesz mert erősödnek napról napra és kémiainál nem szokott ilyen erős és egyértelmű csík lenni.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!