Szerintetek ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A párommal megszakítasosan voltam együtt minden héten többször is. Mikor magas volt a termékeny napom akkor is 2x együtt voltunk.

Utóbbi időben éreztem, hogy szurkal alul a hasam.és észre vettem hogy több hüvelyi folyásom volt mint mikor szokott. Elnézést a kifejezésért.

Ma kellene megjonnie, de nem érzem egyáltalán. Délben kicsit gorcsoltem, mintha megakarna jönni, de azóta sem semmi.ilyenkor a mellem is érzékeny szokott lenni, de most az sem.

2022. márc. 7. 17:17
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Előző terhességednél a teszt kimutatta?

Nem nagyon van értelme a holnapi 2 tesztnek, akkor inkább vértesztet csináltatnál, és akkor biztos nem reménykednél feleslegesen...

2022. márc. 15. 14:02
 32/33 anonim ***** válasza:
8. napja késik, eleve megszakítással voltatok együtt, és a tesztek negatívak. Szerintem ne áltasd magad azzal, hogy babát vársz. Az általad leírt "tünetek" sem terhesség jelei, ezer más dolog is okozhatja őket.
2022. márc. 15. 14:09
 33/33 anonim ***** válasza:
Nekem is volt cisztam és nekem pl egyáltalán nem fajt annyi hogy nem jött meg és mivel tudtam hogy nem lehetek terhes ezért elmentem nodokihoz és ott talalta meg de abszolut tunetmentes volt
2022. márc. 15. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!