Szerintetek ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A párommal megszakítasosan voltam együtt minden héten többször is. Mikor magas volt a termékeny napom akkor is 2x együtt voltunk.

Utóbbi időben éreztem, hogy szurkal alul a hasam.és észre vettem hogy több hüvelyi folyásom volt mint mikor szokott. Elnézést a kifejezésért.

Ma kellene megjonnie, de nem érzem egyáltalán. Délben kicsit gorcsoltem, mintha megakarna jönni, de azóta sem semmi.ilyenkor a mellem is érzékeny szokott lenni, de most az sem.

2022. márc. 7. 17:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Igen a vérvételnek van értelme.

Milyen fura hogy egyre több nő van így itt gyakorin és sokszor kiderül hogy nem is terhesek.

2022. márc. 15. 13:22
 22/33 A kérdező kommentje:

Ma 8 napja késik.

Az 5. Nap késésnél teszteltem és negatív lett. Holnap tesztelek újra, és kérek időpontot a nőgyógyászhoz.

A hasam néha furán fáj, és beleszúr néha.

A mellem megvan duzzadva és ha megnyomom akkor érzékeny.🥺

2022. márc. 15. 13:22
 23/33 anonim ***** válasza:
Pedig ez a terhesség elejèn gyakori amit leírtàl nyilvàn nem mindenkinek.Oltàst kértél?
2022. márc. 15. 13:24
 24/33 A kérdező kommentje:

+a hasam is kicsit nagyobb mint szokott. Reggel lapos szokott lenni, de a napokban nem.🥺

Igen, de már tavaly megkaptam őket.

2022. márc. 15. 13:25
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha 5 nap kesesnel negatív akkor valóban nem nagyon eselyes a terhesseg de azért lehet erdemes lenne egy verteszt, ugyan elenyeszo de van mikor nem mutat a teszt semmit mégis terhes az ember de lehet ez inkább ciszta lesz vagy valami hormonzavar
2022. márc. 15. 13:26
 26/33 A kérdező kommentje:

Értem kedves vagy, köszönöm szépen a gyors válaszaid😊

Holnap reggel csinálok 2 tesztet is, legalább kiderül mi a helyzet, és ha nega lessz, akkor majd a nőgyógyásznál kiderül mi bajom.🥺 Tavaly volt cisztam,de akkor is megjött időben.

Ennyit sosem kesett 🥺 csak tavaly előtt decemberben derült ki hogy terhes vagyok akkor késett csak. Viszont sajnos Spontán vetélésem volt és műszeres befejezés lett a vége.

És már aggaszt, bizonytalan vagyok. 🥺

2022. márc. 15. 13:30
 27/33 anonim ***** válasza:

Cisztànàl annyira tud fàjni hogy ülni is nehéz de nyilvàn függ a méretétől.Nem kizàrható de a hormonzavar sem amit ki tudja mi idézett elő.

Uh is jó de a tuti a hcg vérvétel mert az minden kétséget kizàr.Uh-val a ciszta jól làtható lesz vagy a baba ki tudja?

Majd írd meg mi lett!

2022. márc. 15. 13:30
 28/33 A kérdező kommentje:

Igazad van bármi lehet, a pontosat majd a nődokinál tudom meg, mindenképp írok majd végül is mi lett.🥺

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a türelmes és a válaszod.😊

Veled minden okes? 😊

2022. márc. 15. 13:32
 29/33 anonim ***** válasza:
Velem minden rendben szerencsére:)
2022. márc. 15. 13:35
 30/33 A kérdező kommentje:
Ennek örülök:)
2022. márc. 15. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!