Mekkora az ideális Méhnyálkahártya?
Ciklus 13.napján 4 mm méhnyálkahártya 1db 21mm és 1db 22mm tüsző uh alapján. Ovu tesztem ma lett pozitív ciklus 15.napján.
Olvasgattam a neten és sokak szerint túl vékony a 4mm ovuláció előtt. A dokim azt mondta nyugodjak meg ovu után vastagodik igazán.
Szívesen meghallgatnám más véleményét is kinek mekkora volt ovu előtt.

1. Szerintem ezt kevesen fogják tudni megválaszolni neked, hisz alapvető esetben az embert nem ultrahangozzák naponta.
2. Ma van ovulációd. Legyetek együtt. A méhnyálkahártyádat semmilyen módszerrel nem tudod megvastagítani. A doki szépen megmondta, hogy nyugodj meg, így is van esély. Ha sikeres lesz az aktus, összejön a megtermékenyítés, akkor még a beágyazódásig van idő, vastagodhat. Relax.
Igen tudom próbálok megnyugodni. Csak már olyan régóta várjuk a babát. Ez az első clostys hónapom és nagyon bízom benne, hogy most végre sikerül.
Már minden megfordult a fejembe mi lehet a gond 😃 túl reagálom tudom.

Kis eséllyel megtapadhat.
De tényleg vastagabb kellene, hogy legyen. Napi 800mg E vitamin segíthet, Clostis ciklusban azt szokták szedni a lányok, mert a Closti nagyon vékonyítja a mnyh-t, vagy a doki ad rá gyógyszert, Estrofem a neve. Ha szerencséd van még pár nap alatt vastagszik annyit, hogy megfelelő legyen. Nekem most 3 nap alatt 5,6-ról 7,6 lett. Minden nap számít.

Nem túl sok a 4 mm, ha ovulációkor nincs 7-8 mm, akkor pl. inszeminációt meg sem csinálják.😕
Nem igaz, hogy nem lehet erősíteni, az E vitamin vastagítja, Closty mellé pláne kéne, mert az eleve vékonyitja a nyálkahártyát.
Olvastam az E vitamint és a vörösbort.
Hat megpróbálom hátha sikerül pár nap latt fel tolni a méretet.

Persze, ha vörösboros e-vitamint viszel be tonnaszámra 2-3 nap alatt, akkor az rögtön elkezdi vastagítani a méhnyálkahártyát.
Aranybogár, ezek nem csodaszerek, nem oldják meg a problémád varázsütésre egyik napról a másikra...🤦

Köszönöm így is sikerült.
6 hetes vagyok 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!