Ciszta vagy pedig terhesség?
Sziasztok 1 hónapja késik lassan 2! Voltam orvosnál, tesztet is csináltam.
A teszt negativ az orvos viszont azt irta a papirra hogy:
Kp.nagy puhabb méh anteflexióban szabad környezetben
Dg:sine morbo genit, grav susp
A derekam szét szakad a hasam alja szur mindha meg jönne de nem! Ez ciszta lehet? Mert a teszt negatív es nem tudom hogy lehet-e hinni neki,vagy az orvos is csak talalgat? Volt igy valaki?

Ezt már kiirtad egyszer, n tetszettek a válaszok?
Teljesen felesleges a teszt, ennyi keseskor már délután is leugrott volna róla a 2 csík.

Hát nálam érdekesen alakult, 28napos szabályos ciklusom szépen kimaradt, teszteltem is a 30., 38.,45.napon, de semmi, csontnegatív.
Közben elkezdett hányingerem lenni, pattanások, és állandó mindjárt megjön érzés. Elmentem dokihoz és kb 50.nap vagy még később folyadékot láttak a Douglasban, illetve vastag volt a méhnyálkahártya. Egyik orvos szerint PCOS,másik szerint korai terhesség. Na egy hét múlva olyan pozit teszteltem hogy leugrott a csík, most fogok szülni egy hónapon belül!
De ez mondjuk elég furcsa véletlen volt, csak mondom hogy lehet kimaradt több ciklusod aztán közben estél teherbe.

Már rég csináltathattál volna egy hcg vervetelt.
De miért nem csinalt az orvos ultrahangot?!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!