Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miután leszálltam róla félig...

Miután leszálltam róla félig belém ragadt az ovszer, párom szerint kifolyt az összes a hasára de én nagyon felek szerintetek lehetek terhes ?

Figyelt kérdés

Sziasztok legyszives normális válaszokat mivel nagyon felek. Köszönöm a hasznos válaszokat

Párommal szeretkeztunk és mikor le akartam szállni róla akkor az ovszer eleje bennem volt de a vége lejött a peniszerol és kifolyt az összes ondó a párom elmondása szerint én nagyon felek és ezért hozzatok fordulok

#szex #Lehetségesterhesseg
2022. márc. 3. 19:41
 1/8 anonim válasza:
100%
Nem leszel.
2022. márc. 3. 19:42
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Mivel a másik oldalán jött ki és a hüvelyedben lévő része zárt, nem hiszem, hogy belédkerülhetett. Nagyon nagyon minimális az esélye, hogy terhes lennél. Nyilván nem tudhatom, hogy pontosan mi történt, így azt nem mondom, hogy az esélye 0, de erősen közelít hozzá.

Amúgy ha jól értem, akkor te voltál felül, ugye? A gravitáció miatt ebben az esetben viszont tényleg nincs miért aggódni.

2022. márc. 3. 19:45
 3/8 anonim válasza:
54%
Nem sok rá az esély. Én mindig ráfogok az óvszerre miután elmentem és leszáll rólam a barátnőm így tutira nem jöhet le. Mondjuk ebben az esetben a teljes biztonság miatt lehet nem ártana egy eseményutánit bevenni.
2022. márc. 3. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Ezt hogy csináljátok egyáltalán? Itt mindenkinek kiszakad meg bent marad… fura 😂🤦‍♀️
2022. márc. 3. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
😂 hát ha nem került be,akkor nem leszel,de azt te tudod be került e vagy nem
2022. márc. 3. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
Ìgy, hogy lecsùszott a gumi èn vennek be a helyedben esemèny utàni tablettàt. Legközelebb meg fogja oda pàrod a pénisze tövèhez az òvszer gyűrűjet mikor kihúzza/leszàllsz.
2022. márc. 3. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem leszel terhes.
2022. márc. 3. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 5 +3eve nem vedekezek és ketszer lettem terhes, akkor kétszer amikor akartunk is babát. Nem ilyen egyszerű teherbe esni. Vannak kivételes esetek, de konkrétan a bolygóknak is úgy kell együtt állni hogy mindennadott legyen a megtermekenyuleshez és akkor jársz sikerrel... M
2022. márc. 4. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!