Február 28-ra nem vártam, nem is jelentkezett. Március 2. még mindig semmi Negatív teszt??!
Kicsit “ szerencsétlennek “ érzem magam, hogy csak én járok így vagy más is volt már ilyen helyzetben.
Nem tudom, kinek, hogyan jelentkezik de én tudom már évek óta, hogy nekem mielőtt megjön előtte 1 héttel elkezd érzékeny lenni a mellem (hagyjuk hogy nem várt napjára annyira érzékeny hogy hozzá érni sem merek)
Most… semmi!!? Egyáltalán nem érzékeny. Viszont 2 napja a derekam fájdogál és a hasam olyan “ fura “ mert nem fáj nem görcsölök csak olyan “ fura “ leírhatatlan érzés.
Gondoltam ma tesztelek egyet hátha.. de olyan szépen elaludtam hogy rohantam a munkahelyemre.. így az első vizeletből nem sikerült tesztelni de én mint kis okos már a táskámban tartok egy tesztet.. a 2. vizeletből csináltam DE hozza teszem én előtte megittam egy bögre tejes kávét és iszogatom a citromos teámat és én ezek után persze hogy negatív lett de ha itt babáról lenne szó (gondolom) egyértelműen akkor is 2 csíkot kellett volna látni rajta.
Nekem semmi barna meg pecsételő jelek nem voltak se előtte, se most.
Igen, nagyon vágyunk egy babára és most is pozitívan állok a dolgokhoz hogy nem véletlen ez sem. De vagyok annyira “ szerencsétlen “ hogy mire leírom vagy holnap reggel tuti meg fog jönni 😅
Nem vezetem a hőt, nem csináltam ovu tesztet hozza teszem ez volt életem első terhes tesztje mert évek óta nem volt olyan hogy késett volna .. + ez a 3. Hónap mikor “ oda figyelünk “ és próbálunk tenni azért hogy egy vagy akar több gyermekkel is bővüljön a kis családunk. :)
Szóval, igazából a kérdésem.. ki várta 28ra? És kinek nem jött meg még? És ki csinált már tesztet? :)
Remélem pozitív hhozzászólás fog érkezni nem pedig “ hülye vagy “, “ be beszéled “ , “ nyugodj meg ! Majd jönni fog “ :)
Uhh de jó! :)
Őszintén.. fogalmam sincs én már hol tarthatók 😅
De szerintem 10 dpo és ma reggel sem lepett meg semmi max az hogy még mindig nem jött meg és még mindig nem érzékeny a mellem.
A pocakomnál ilyen “ csikiző “ érzés érződik néha és ennyi gondolom az már jel, hogy meg fog jönni. :)
Sose éreztem ilyet 😅
olyan buta nőnek tűnök.. pedig nem vagyok az. :)
Én várok jövő hét szerdáig. 🙂
Ha akkor sem jelentkezik akkor én is kérek időpontot mondjuk.. addig csak történik valami. 🤞🏼
10/ semmi jel? Se mensi jel se semmi? :/
Volt aki írta, hogy a 10es se mutatta neki csak 1 hétre rá.
Kiváncsi vagyok, hogy mi lehet a dolog mögött - előtt de én azt mondom, hogy nincs semmi baj! :)
Várom a válaszod de ha gondolod vegyünk fel a kapcsolatot, írj rá privátban :)
Ha az ember próbálkozik, belekapaszkodik minden féle jelbe 😅
De kívánom hogy minél előbb sikerüljön és át élhesd ezt a csodát🌸
#12es voltam
Nagyon szépen köszönöm 🥺
Reméljük a türelem babát terem 😄🤞🏼🙊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!