Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február 28-ra nem vártam, nem...

Február 28-ra nem vártam, nem is jelentkezett. Március 2. még mindig semmi Negatív teszt??!

Figyelt kérdés

Kicsit “ szerencsétlennek “ érzem magam, hogy csak én járok így vagy más is volt már ilyen helyzetben.

Nem tudom, kinek, hogyan jelentkezik de én tudom már évek óta, hogy nekem mielőtt megjön előtte 1 héttel elkezd érzékeny lenni a mellem (hagyjuk hogy nem várt napjára annyira érzékeny hogy hozzá érni sem merek)

Most… semmi!!? Egyáltalán nem érzékeny. Viszont 2 napja a derekam fájdogál és a hasam olyan “ fura “ mert nem fáj nem görcsölök csak olyan “ fura “ leírhatatlan érzés.

Gondoltam ma tesztelek egyet hátha.. de olyan szépen elaludtam hogy rohantam a munkahelyemre.. így az első vizeletből nem sikerült tesztelni de én mint kis okos már a táskámban tartok egy tesztet.. a 2. vizeletből csináltam DE hozza teszem én előtte megittam egy bögre tejes kávét és iszogatom a citromos teámat és én ezek után persze hogy negatív lett de ha itt babáról lenne szó (gondolom) egyértelműen akkor is 2 csíkot kellett volna látni rajta.

Nekem semmi barna meg pecsételő jelek nem voltak se előtte, se most.

Igen, nagyon vágyunk egy babára és most is pozitívan állok a dolgokhoz hogy nem véletlen ez sem. De vagyok annyira “ szerencsétlen “ hogy mire leírom vagy holnap reggel tuti meg fog jönni 😅

Nem vezetem a hőt, nem csináltam ovu tesztet hozza teszem ez volt életem első terhes tesztje mert évek óta nem volt olyan hogy késett volna .. + ez a 3. Hónap mikor “ oda figyelünk “ és próbálunk tenni azért hogy egy vagy akar több gyermekkel is bővüljön a kis családunk. :)

Szóval, igazából a kérdésem.. ki várta 28ra? És kinek nem jött meg még? És ki csinált már tesztet? :)

Remélem pozitív hhozzászólás fog érkezni nem pedig “ hülye vagy “, “ be beszéled “ , “ nyugodj meg ! Majd jönni fog “ :)

2022. márc. 2. 12:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mintha csak én írtam volna 😅😅
2022. márc. 2. 15:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem is a furcsa tünet az volt, hogy nem fájt a mellem egyáltalán. Ezért el löttem kíváncsiságból egy tesztet és 11 dpo este mar pozitiv volt.
2022. márc. 2. 21:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Uhh de jó! :)

Őszintén.. fogalmam sincs én már hol tarthatók 😅

De szerintem 10 dpo és ma reggel sem lepett meg semmi max az hogy még mindig nem jött meg és még mindig nem érzékeny a mellem.

A pocakomnál ilyen “ csikiző “ érzés érződik néha és ennyi gondolom az már jel, hogy meg fog jönni. :)

Sose éreztem ilyet 😅

olyan buta nőnek tűnök.. pedig nem vagyok az. :)

2022. márc. 3. 10:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Nekem sincs semmi.Teszt ma is negatív. Kértem időpontot orvoshoz, hogy miért késhet.
2022. márc. 3. 10:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Én várok jövő hét szerdáig. 🙂

Ha akkor sem jelentkezik akkor én is kérek időpontot mondjuk.. addig csak történik valami. 🤞🏼

10/ semmi jel? Se mensi jel se semmi? :/

2022. márc. 3. 10:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Tegnap talán egyszer volt mindjárt megjön érzésem, fáj fejem nagyon több napja és ma pici hányingerem volt, de azt inkább csak bebeszéltem. Most elkezdtem utánaszámolni mikor hány napra jött meg és rájöttem hogy lehet az elmúlt 2 miatt 28.ra tippeltem de volt ennél már jóval hosszabb is ami alapján pl ma késik 1 napja, de a reggeli 10esnek akkor is ki kellene mutatnia.
2022. márc. 3. 10:34
 17/19 A kérdező kommentje:

Volt aki írta, hogy a 10es se mutatta neki csak 1 hétre rá.

Kiváncsi vagyok, hogy mi lehet a dolog mögött - előtt de én azt mondom, hogy nincs semmi baj! :)

Várom a válaszod de ha gondolod vegyünk fel a kapcsolatot, írj rá privátban :)

2022. márc. 3. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ember próbálkozik, belekapaszkodik minden féle jelbe 😅

De kívánom hogy minél előbb sikerüljön és át élhesd ezt a csodát🌸

#12es voltam

2022. márc. 3. 11:59
 19/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm 🥺

Reméljük a türelem babát terem 😄🤞🏼🙊

2022. márc. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!