Lh tesztem ma pozitív lett 2 nappal nem várt előtt.Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?
4 hónapja volt egy vetélésem.Akkor 3 nap késés után csináltam lh tesztet,mert kíváncsi voltam nagyon (mint most is) Egyértelmű erős pozi lett.Akkor még ennyire nem hittem benne.
Másnap reggelre a hcg tesztem is pozi lett :)
Kinek hogy jött be ez a jósteszt dolog?
Ja ezt en se ertem utolsó.
Én soha nem csináltam ilyeneket. Inkább csináltam terhességi tesztet aztan nem volt meg a remény hogy talan.
Es mielőtt a kérdező nekem esik tudom milyen mert mi is éveket vártunk.
Én ugyan nem esek senkinek! 😆
Nem veszekedni jöttem,csak a kérdésemre választ kapni.De sokan nem tudják értelmezni vagy mi a szösz...Aki nem arra válaszol azzal nem foglalkozom.
Ennyi.
Aki válaszolt,annak köszönöm!💓
Nem várt előtt nekem is pozitív lett az lh teszt, aztán pár nap múlva a hcg is.
Kedves kérdező! A legjobbakat kívánom légyszí írd majd meg a hcg teszt eredményét is
Kedves utolsó van akinek megy képzeld.
Nekem majdnem hogy esélyem se lett volna spontán teherbe esni mert volt orvos aki lombikra akart küldeni a betegségem miatt ami egyébként meddőséget okoz.
2x műtöttek, az utolsó után elengedtük, nem görcsöltünk rá, megbeszéltük hogy ha akar jönni a baba akkor majd jön. És jött is egyből. 🤷🏽♀️ Nem is gondoltuk volna hogy sikerül abból a 2 együttlétből.
Úgyhogy igen, el lehet engedni csak az agyadat rendbe kell tenni.
Köszönöm a kedves válaszokat!
Ma reggel cleanblue-val teszteltem.Halványan,de ott a csík
🙏💓Holnap nem várom.Előtte lőtem még 1 lh tesztet,ami ugyan olyan erős pozi lett ismét.
Tehát ha valaki ide tévedne,és nem akar 1500ft-okat kidobálni tesztelgetésre mert türelmetlen,amit megértek,nyugodtan ajánlom az lh-t(jóstesztet) 3 év alatt 2x mutatta magát pozitívnak,mind a 2x baba van 😃😃🤗🤗💓💓💓
A lepontozókat meg sajnálom.Minden kedves válaszolómat lepontozták.Pont azokat,akik értelmes,használható,jóindulatú választ adtak.Biztos valami unatkozó kisgyerekek.Nem tudok másra gondolni.Rosszabbat nem akarok írni.
7. válaszoló vagyok. Ez szuper, gratulálok! Én sem értem miért van itt ennyi rosszindulatú ember...
Nem tudom miért fáj nekik, ha valaki esetleg néhány nappal korábban tudomást szerez a terhességéről egy jósteszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!