Ha ma reggel teszteltem egy halvány pozitivat (ami ugye még nem tuti. ) ihatom továbbra is a palástfű teát?
Speciel nem tudom, mi köze a magne b-nek meg a terhesvitaminnak a palástfű teához, mivel teljesen más dolog miatt esszük-isszuk őket.
A palástfű teát sárgatesthormon elégtelenségre isszuk, tehát ha korábban ilyen okból volt barnázgatásod, vagy esetleg most tapasztalsz ilyet, vagy netán azt veszed észre a hőgörbéden ( már ha vezetsz ilyet ) hogy csökken az ébredési hőd, akkor igyad mert segíti a progeszteron hormon termelését, és ezáltal a baba megtapadását. Ha meg nem volt ilyen problémád, akkor nyugodtan abba is hagyhatod a palástfű kúrát.
Saját tapasztalat: rövid, 10-11 napos luteális fázis miatt kezdtem inni, a harmadik ciklusban eredménnyel, mert babás lettem. A poz. tesz után még két hétig ittam, soha egy csepp pecsételő vérzést vagy más rendellenességet nem tapasztaltam ennek köszönhetően. Most a 14-ik hétben vagyok :-)
És persze Magne B és terhesvitamin :-)
15:54-es valaszolo vagyok. En is azert ittam tovabb, mert ugye a beagyazodast segiti, es csokkenti a veteles kockazatat. Szerintem nyugodtan igyad te is a 7-8. hetig.
Gratulalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!