Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit mondanátok erre a görbére?

Mit mondanátok erre a görbére?

Figyelt kérdés

Mellékelem a görbémet.

3 napja fáj a hasam,alul.

2 percenként pisi,és az éjjelem borzalmas volt, vert a víz, a hőm 36,8-37,2 .

Szerintem ez még korai, 5 nap van a menzeszig és a dpo 9 napján vagyok.

Nagyon megköszönném ha valaki aki ért hozzá, elmondaná biztató e a görbém vagy sem.

[link]

2022. febr. 18. 09:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Látni kéne a teljes ciklust hozzá, ez alapján nehéz bármit is mondani.
2022. febr. 18. 09:56
 2/20 A kérdező kommentje:
2022. febr. 18. 10:04
 3/20 A kérdező kommentje:
Remélem így jobb. Nem is tudom miért nem így raktam fel :D
2022. febr. 18. 10:05
 4/20 anonim ***** válasza:
Beteg leszel
2022. febr. 18. 10:07
 5/20 A kérdező kommentje:
Ezt miből szűrted le ? Komolyan kérdezem :)
2022. febr. 18. 10:09
 6/20 anonim ***** válasza:

2 percenként pisi,és az éjjelem borzalmas volt, vert a víz, a hőm 36,8-37,2 .

Ezek nem korai terhestünetek.

2022. febr. 18. 10:15
 7/20 A kérdező kommentje:
Írtam is a kérdésembe hogy korai lenne annak. Bízom benne hogy talán beagyazódás kezdete,vége. Van még 5 nap a nemvartig és mindent annak szeretnék betudni hogy végre sikeres lett a hónap . Tudom hogy ez nem jó...
2022. febr. 18. 10:19
 8/20 anonim ***** válasza:
54%

Közel azonos időben mérsz? Reggel, ébredés után, minimum 3 óra egybefüggő alvás után? Nagyon fűrészfog a görbéd.

Normál helyzetben a follikuláris szakaszban alacsonyabbak a hők, míg a luteálisban magasabbak, nem esnek vissza a follikuláris szakasz hőihez csak a mentsruáció táján. Vagyis most kerestem egy randomot, kb. ilyennek kellene lennie egy normál görbének, ha jól és jókor mér az ember, illetve nem mellesleg a ciklusa is abszolút rendszeres és rendben:

[link]

6 alacsony hőt követ 3 magas, ezzel igazolható utólag, hogy a ciklusban megtörtént az ovuláció, plusz figyelgetni lehet a nyákot és a méhnyakat, így egyértelmű. Ha csak a hőt nézzük, akkor a 6 alacsony hő közül a legmagasabbon kell keresztül húzni egy vízszintes vonalat. Szerintem tippre ez alapján az ovud kb. a 21. napnál mondható biztosra, hogy igazolt, vagyis megtörtént pár nappal korábban, de nagyon kaotikus a görbéd valamilyen okból.

2022. febr. 18. 10:29
 9/20 A kérdező kommentje:

Ez a gondom, össze vissza megy.

Igen, mindig azonos időben (általában 4kor kelek)

Ez az első mozdulatom,nyelv alatt csipogásig.

Hallottam hogy csipogás utánig kellene ,de ha már így kezdtem így fejezem be.

9re húzta be a naptár az ovut, akkor volt nyákom is és a hasam is jelezte.

Utána felment a hő.

2022. febr. 18. 10:48
 10/20 A kérdező kommentje:
Ahol van egy hatalmas ugrás, ott covid oltást kaptam. Elfelejtettem írni. Múlt hónap 20an.
2022. febr. 18. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!