Mit mondanatok a 2. gyerek-temat feszegeto rokonnak?
Van ket kozeli rokon, akinek nem tudom mar, mit mondjjnk, nem szallnak le a temarol. Szeretnenk 2. gyerek, 1,5 eve probalkozunk, ok is tudjak, hogy akarunk, megmondtuk, megis folyton kerdezgetik, hogy mikor lesz mar masodik. Kozeli csaladtagok, szeretnek minket, sokat segitenek, jo a viszony veluk, nem akarok bunkon beszolni, de kezd elegem lenni. Epp eleg megkuzdenunk az eddigi sikertelenseghel, ami miatt mar nem is vagxok benne biztos, hogy akarom-e (persze nagyon orulnek, ha osszejonne). Ugy kerdezik, mintha rendelesre jonne a gyerek, mintha mi tehetnenk rola, hogy meg nincs uton.
Otleteket varok, hogyan fogalmazzak hatarozottan, de udvariasan, hogy lealljanak? Mert mar ez is csak a keseru reszehez ad hozza... Mikozben elvezni szeretnem, hogy egy gyerekunk mar van, aki megcsak most kezdte az ovit. O egyebkent elsore osszejott.
Állj ki magadért tisztességesen.
Mondd meg h levan zárva a téma. Nem az ő dolguk. Ennyi
Pedig maskepp nem ertik meg.
Max ultesd le oket,kerd meg h ne sertodjenek meg ,de neked ez nemjó, magyarazd el miert nem akarsz masodikat stb stb, es ha fontos vagy probaljanak megérteni, ha nem, akkor meg ne beszéljetek erről a témáról! Érett, normalis, felnott ember ezt felfogja. Ha meg igyis berágnak.. tudod kinek hiányoznának! Akkor haragudjanak..
Utolsó vagyok! 1 es voltam.
Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!