Teszt kérdés?késik pan napja rendszertelen menses?
Engedjétek már el ezt az el van ázva dolgot!
Totál lényegtelen.
Használ egy szar tesztet amit állandóan darabokra szed de minek!
Az h már rég késik neki és nem erősödik az jelenti h nincs terhesség!
Kérdező vegyél egy cb digitálisat reggel első vizelet és megvan az eredmény!!!!abba senki nem tud belekötni!
Valószínű elindult valami de hogy nem halad az tuti.
Utolsó! Alapvetően igazad van, de ha korán is tesztel (mert rendszertelen a ciklusa) attól függetlenül a helyzeten nem változtat az, hogy 3 napja indította ezt a topicot, és azóta nincs változás… és senkinek nem fogadja meg a tanácsát, szét szedi a tesztet, este csinál tesztet etc etc.
Innentől kezdve ez falra hányt borsó.
Akkor lehetne érdemben segíteni a kérdezőnek ha ezeket alapvetően megfogadja.
Hát ezért mondtam, hogy alapvetően egyetértek. :)
Csupán az a részlet függő, hogy egyáltalán késik-e már a menzesze, vagy csak ő gondolja azt, hogy késik. Ha még korán tesztel, akkor nincs gond, ha nincs változás.
A többiben teljesen igazad van. Más tesztet kéne csinálni, akár érzékenyebbet, reggeli ELSŐ vizeletből és ha az pozitív, akkor nem kell szétgányolni azt a tesztet, úgy is látszik rajta a második vonal.
Majd reggel csinálok aztán már nem
Kértem időpontot jobban járok a dokivaval
55
Ha korán tesztelne akkor is kéne erősödni! De mivel itt semmi nem történt ezek a tesztek alapján nem terhes.
Lehet ha holnap reggel csinál egy másik tesztet az egyértelmű lesz.
Kérdező létsz valami más márka 10es tesztjét csináld🙏
Predi,facelle,clearblue(bár mostanában az se a legjobb)
Hát igen az a baj hogy szokott késni mivel nem rendszeres és ez a baj
A másik még nem jutottam el venni másik fajta tesztet ez a egy fajta van itthon meg is csináltam ugyan az mint a többi eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!