Rendszertelen menstruacioval lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 23:23
2/11 A kérdező kommentje:
3 4 honaponta menstrualok jobb esetben
2022. jan. 31. 23:30
3/11 anonim válasza:
Orvos mit mondott ?
Egyébként havonta, nem hónaponta
4/11 A kérdező kommentje:
hogy pco gyanus
2022. jan. 31. 23:35
5/11 anonim válasza:
A rendszertelen menstruàciò nem zàrja ki, hogy teherbe ess.
6/11 A kérdező kommentje:
de honan tudom h van e pete eresem?
2022. jan. 31. 23:43
7/11 anonim válasza:
Én pontosan ugyanígy voltam. Emiatt jó a termékenységtudatot megtanulni, mert akkor tudod, hogy mikor van peteérésed. Erre nagyon jó tanfolyamok is vannak ha jól rémlik Magyarországon is. Youtubeon a hormonmentes csatornán láttam erről videókat.
8/11 A kérdező kommentje:
8as es nkd sikerult?
2022. febr. 1. 00:11
9/11 anonim válasza:
Teherbeesés nekem így sikerült. Az már más kérdés, hogy sajnos mindig elvetéltem.
Egy jó nőgyógyász endokrinológust keress viszont fel. Fontos a jó szakember. A sima nőgyógyászokkal sokszor sz*rt sem ér az ember, ha ilyen baja van.
10/11 anonim válasza:
Szia
Orvossal kellene konzultálni. A pcot nagyon jól lehet már kezelni gyógyszerekkel. Ahhoz, hogy babát tudj vállalni először téged kell rendberakni hormonális téren. Sok sikert kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!