Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Probálkozunk a párommal...

Probálkozunk a párommal régota, gyermeket szeretnénk de soha nem jön össze, mindig azt hisszük és eddig még soha nem lett gyerekünk, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Ha bennehagyom és ugy megyek el akkor visszafolyik. Most az utolso probálkozásnál nem folyt vissza, ez azt jelentheti hogy terhes?
2008. dec. 16. 09:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát ez nem jelenti azt! ajánlom figyelmedbe néhány biológia tankönyvet:-) viszont nem kéne kivizsgáltatnod magatokat? talán ugy meglesz a válasz is.
2008. dec. 16. 09:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem folyik ki ha nem kel fel egyből, miután együtt voltatok. Mindig maradjon fekve egy kicsit utána és tegyen a dereka alá egy kispáránt és úgy emelje fel a lábát, vagy tegye fel a falra! Ez állítólag segíti is a teherbeesést!Amúgy mennyire régóta próbálkoztok?Orvos mit mond?
2008. dec. 16. 09:31
 3/11 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok! Bocsi kispárnát akartam írni!
2008. dec. 16. 09:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Szia 2. hát körülbellül egy fél éve szeretnénk gyermeket.
2008. dec. 16. 09:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Az orvos nem mond semmit telljessen egészségessek vagyunk voltunk kivizsgáláson is sperma vizsgálaton is stbb de minden rendben van....
2008. dec. 16. 09:53
 6/11 A kérdező kommentje:

Ilyen fiatalon nem lehet valaki meddő ugye???

mivel voltunk olyan vizsgálaton is ami kimutatja h mennyire foganzoképes:=(

minden eredmény megfelelő a gyermekálldáshoz!!!!

2008. dec. 16. 09:54
 7/11 anonim ***** válasza:

szia ki nem folyik ha sikerül akkor egy kicsitől is sikerül, az összes nem tud kifolyni, szerintem menjetek el valhova pihenni ha van rá lehetőségetek és érezzétek jól magatokat hogy egy kicsit megnyugodjatok, mert ha állandóan ezen jár az agyatok és főleg a párodnak akor nem fog sikerülni EZ TÉNY

jó próbálkozást, és ezeket nagoyn élevezzétek, ne a babára gondolva csináljátok

2008. dec. 16. 10:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia,Próbálkoztatok, már pont akkor is amikor peteérése van a párodnak??Ez általában a menstruációtól számított 14 nap, inkább úgy írom, 12-13-14-15 nap szokott bekövetkezni.Csak peteéréskor lehet teherbe esni.Szóval, figyeljétek ezt, is, mikor van,ha esetleg segít a hőmérőzés módszer,a megerősítésben, azt is használjátok.Sok sikert
2008. dec. 16. 11:03
 9/11 A kérdező kommentje:

Most kell neki megjönnie 18.án akkor már kifutottunk az időből???

szoval ha 18.án megjönneki hogyan kell számmollni a 14napot ezt nem értem magyarázd el tudod én pasiból vok:(

2008. dec. 16. 16:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Mi az a hőmérőzés módszer????

ezt valaki elárullhatná!!!irj választ mikor van a 14nap vagy amit irtál ................

2008. dec. 16. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!