Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késett egy hetet.Ilyen még...

Késett egy hetet.Ilyen még soha nem volt.Viszont a mellem ugyanúgy fáj.Néha húzodik a hasam is,mintha izomlázam lenne.A hőm még mindig 37.1.Mi lehet ez? Teljesen elkeseredtem. Már annyira beleéltem magam, hogy szép karácsonyunk lesz.

Figyelt kérdés
De hiszem megjött,mégha késett is egy hetet.Volt már így vki aki hasonló cipőben volt mint én?Így már nincs esélyünk a babára igaz?De akkor mik ezek a tünetek?
2008. dec. 16. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is pont egy hetet késett augusztusban. De én elvetéltem sajnos akkor, szóval biztos volt baba. Ennek ellenére lehet, hogy nálad még mindig van baba, csak vmi miatt vérezni kezdtél (vagy teljes menstruációd van?). Talán menj el orvoshoz, hátha jó hírekkel szolgál.
2008. dec. 16. 08:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,ami veled történt!Nekem a26.nap volt enyhe barnázás aztán semmi.Majd egy hétre rá vérzés(nem darabos,sötét színű olyan vizes néha nyúlós)3napig.Most pedig semmi.Te görcsöltél?Nekem időnként belenyilal a petefészkem körül.
2008. dec. 16. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha hamar elmúlik a mensid, vagy csak gyenge vérzésed van, akkor menj orvoshoz, hátha ott van még a baba. Nekem amikor volt egy vetélésem 6 hetesen, akkor egy hétig tartott mire lement a hőm, miután elkezdtem vérezni. Az a ciklusom egy héttel hosszabb is lett. Pé-m 2 héttel azután volt, hogy leesett a hőm. Mintha a szervezetem úgy kezelte volna, hogy valójában akkor kezdett új ciklust, amikor leesett a hőm.
2008. dec. 16. 09:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy csak 3 napig tartott a vérzésed, és nem is volt darabos. Irány a doki!
2008. dec. 16. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
egy barátnőm négy hónapig menstruált baba mellett. Már mi mondtuk neki hogy terhes:-) azt mondta áááá dehogy. pedig dehogynem:-) szoritok!
2008. dec. 16. 09:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Na most aztán tényleg kezdek aggódni.Akkor ezek szerint még van remény?Bár 2 napja azt veszem észre még hogy fogmosáskor vagy a mentholos rágótól öklendezem...de nem tulajdonítottam neki nagy ügyet,hiszen azzal hogy megjött kizártam hogy babánk lehet.Ezek szerint reménykedhetünk??
2008. dec. 16. 09:42
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem tesztelj mégegyet!
2008. dec. 16. 09:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 2-án volt pé-m, 7-12-ig barnás, véres pecsételés, azt hittem hogy az a mensi, és már nem is gondoltam babára. Ma reggel teszteltem és halványan pozitiv. Tudom ez még nem 100 %, de azért ujra felcsillant a remény. Sztem te is tesztelj reggeli vizeletből, az a biztos! Ha baba van, akkor az már ugyis kimutatja.
2008. dec. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!