Ha nagyon halványan, de látszik a csik a hcg teszten akkor már biztos lehetek benne?
Figyelt kérdés
Pé. utáni 14. napon vagyok.2008. dec. 16. 07:27
11/16 A kérdező kommentje:
Novemberben volt egy hüvelyi-húgyúti fertőzésem, emiatt volt a menstruárióm is rendszertelen. Miután beszedtem a gyógyszereket, dec. 2-án visszamentem az orvoshoz, egy kontroll hüvelykenet levételére. Ekkor ha már ottvagyok megnézett UH-val, és látta hogy sárgatest van a petefészkemben, tehát azt mondta hogy ott most volt tüszőrepedés. Ettől a naptól számolva ma két hét telt el, azért csináltam ma a tesztet. Holnap is csinálok reggel egyet. Ha az is csikos lesz, csüt. lehet elmegyek én is UH-ra.
2008. dec. 16. 13:55
12/16 A kérdező kommentje:
Ja, és neked mikor mutatta ki először a teszt???
2008. dec. 16. 13:56
13/16 anonim 

válasza:

14.-én de elvileg ma kellene megjönnie 12.-én még negatív volt pedig clearblut csináltam a 14.-n pedi onesteppel lehet pozítiv de nagyon halványan
14/16 A kérdező kommentje:
14-e óta nem csináltál még ujabb tesztet? Na, mindegy, kiváncsi vagyok mit mondanak az UH-on. Majd megirod ugye? Nekem 15-én reggel még neg. lett, mondjuk nem első vizeletből csináltam. Ma reggel első vizeletből 5-6 perc után jött elő halvány csik. Annyira örültem neki, hogy el sem merem még hinni.:-))
2008. dec. 16. 14:42
15/16 A kérdező kommentje:
Á, most látom hogy ma mész orvoshoz!!! Kérlek ird meg hogy mit mondott, mert ha már látott valamit én is elmegyek csütörtökön....Nagyon kiváncsi vagyok!!
2008. dec. 16. 14:43
16/16 anonim 

válasza:

szia most jöttem meg a dokitól nem látott semmit azt mondta hogy holnap vigyek vizeletet a laborba és csütörtökön menjek vissza hozzá
azt mondta hogy valószínű a baba mert a nyálkahárzya meg van vastagodva de még nem lát semmit
én viszont vettem még egy tesztet az is POZITÍV LETT így hát holnap nem megyek a laborba és a dokihoz sem megyek vissza majd talán a két ünnep között vagy az ünnepek után
te mikor mész dokihoz? ha gondolod irj privit és ott könnyeben tudunk beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!