Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nagyon halványan, de...

Ha nagyon halványan, de látszik a csik a hcg teszten akkor már biztos lehetek benne?

Figyelt kérdés
Pé. utáni 14. napon vagyok.
2008. dec. 16. 07:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!!! :-))) De holnap csinálj mégegyet!
2008. dec. 16. 07:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! HOlnap reggel csinálok még egyet, remélem az már erősebb lesz. A tegnapi az teljesen negativ volt, ugyhogy reménykedem hogy a mai halvány már jelent valamit.:-))))
2008. dec. 16. 07:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

szia! az en halvany csikocskam (amit orakig bamultam es talalgattam, hogy vajon ez azt jelenti, hogy rossz a teszt vagy negativ vagy tenyleg terhes vagyok), most 3 honapos!

Gratulalok!

2008. dec. 16. 08:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segitséget!! Nagyon reménykedek! Reggel ujra tesztelek!!! Nagyon nagyon szeretném ha baba lenne!!!
2008. dec. 16. 09:01
 5/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok: ne izgulj, szép karácsonyi ajándék lesz!!! Biztos babás vagy! Gratulálok!
2008. dec. 16. 10:22
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már alig várom a holnap reggelt....:-)))
2008. dec. 16. 10:28
 7/16 anonim ***** válasza:

Első újra: ne izgulj, csak vigyázz magadra!!!!!!!!

Annak idején én is alig akartam elhinni h két csik van a teszten, előtte azt mondták, spontán nem lehetek terhes. Hát tévedtek! A kisfiam már 5 hónapos! Gratula mégegyszer!

2008. dec. 16. 10:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

SZIA

HA SIKERÜL MINDEGYIKÜNKNEK AKKOR VALÓSZÍNŰLEG EGY NAPRA LESZÜNK KIIRVA VÁROM JELENTKEZÉSED

én ma megyek dokihoz mert már volt két vetélésem és biztosakarok lenni benne hgoy most nem lesz

amúgy én ma léptem az 5. hétbe

2008. dec. 16. 10:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Mikor volt az utolsó mensid? Mikor lehettél terhes? ÉN nem tudom mennyi idős terhes lehetek, mivel az utolsó mensim nov. 7-21-ig tartott, valami fertőzés miatt, amit azóta kikezeltek. De azt biztosra tudom hogy a pé-m dec. 2án volt, akkor látták UH-on.
2008. dec. 16. 12:15
 10/16 anonim ***** válasza:

szia nekem nov 18.án volt az utolsó első napja peteérésem kb nekem is dec 2.-án lehetett

hát akkor tényleg együtt szülünk remélem

miért voltál uh-on? (mikor a peteérésed volz)

2008. dec. 16. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!