Egyik nap pozitív aztán negatív?
Figyelt kérdés
2 napja késik, 2 nap egymás után nagyon halványan pozitívat teszteltem. Aztán 3. Napon ugyanolyan tesztet csináltam az pedig negatív lett. Igaz ez a teszt elég furcsa volt, mert az első csík nem ott jelent meg ahol szokott, kicsit mintha elcsúszott volna. Lehet, hogy hibás a teszt?2022. febr. 12. 06:02
1/4 anonim válasza:
toltsd fel a képet, lehet hibás lehet nem, kép nélkül nem tudjuk.
2/4 anonim válasza:
Tegyèl fel kèpeket a tesztekröl
4/4 anonim válasza:
Ez alapján akár kémai is lehet és 2-3 napon belül megjön a mensi. De nem látjuk mit jelent neked a halvány csík.
Láttam én már itt olyat, hogy jaj halvány aztán persze csodaszép pozi volt.
Ha tényleg halvány, szinte alig látszik és ez még halványodott is akkor sajnos nem maradt a baba. Késésnél a teszt azèrt napról napra erősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!