Hétfőn lenne a napja a menzeszemnek. Tudom korai, de csináltam ma terhességi tesztet. Szerintetek? Rögtön ilyen lett. A hasam alul feszül, szurkáló érzés.
Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 18:51
31/40 A kérdező kommentje:
Nemtudom,jövő héten elmegyek nőgyógyászhoz,mert ez nem normális,szerintem jön meg menzeszem ..gyenge görcseim vannak,jön, elmúlik,volt tegnap rózsaszín folyasom, elmúlt...
2022. febr. 12. 16:54
32/40 Minii Vikii válasza:
Szia en latok rajta halvanyat, de lehet a teszt erossegevel van baj. Esetleg probalj meg egy predictor earlyt, ez 6 nappal a mensi elott mar kimutatja szep erosen. Minden jot kivanok neked❤️
33/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,ma csináltam reggel 25 érzékenysègűt,ott is halvány...kedden kéne megjonnie
2022. febr. 13. 15:04
34/40 anonim válasza:
"Hétfőn lenne a napja a menzeszemnek."
"kedden kéne megjonnie"
Látom vannak itt bajok...
35/40 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, válogasd meg a szavaid,ne sertegess,hétfőn,max kedden van a napja,mindig úgy van nálam hogy egyik nap csak verezgetek,másik nap már erős...szóval hétfő,max kedden kell megjonnie,a baj nálad van amiért ilyen primitív a válaszod
2022. febr. 13. 16:10
36/40 anonim válasza:
Kedves primitív kérdező, amikor "csak vérezgetsz" az már a menstruációd első napja...
Ennyit azért minimum illene tudni, ha már lassan gyereket is szeretnél vállalni...
37/40 A kérdező kommentje:
Okos tojás :)
Legyen igazad :) szép estét:))
2022. febr. 13. 16:50
38/40 anonim válasza:
Az "okostojás" mint jelző egybe írandó.
Igazam van.
Nálunk még nincs este...
39/40 Minii Vikii válasza:
A 25os erzekenysegu halvanyat fog mutatni nagyon, azert irtam hogy vegyel egy predictor earlyt, az 10es erzekenysegu, szepen kifogja mutatni ha pozitiv :)
40/40 A kérdező kommentje:
Rendben.
2022. febr. 14. 07:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!