Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » BABAPROJEKT INDUL :) Vitamin...

BABAPROJEKT INDUL :) Vitamin? Ovulációs teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Babaprojekt előtt állunk :)

Persze, tisztába vagyunk, hogy mi a legszükségesebb az egészhez de...

szeretnék érdeklődni, hogy ki milyen vitamint ajánl?

Mennyire segít az ovu teszt?

Én most TRIMESZTER vitamint kezdtem el (vélemény?)

és CORAX ovu tesztet vettem (mennyire biztos ?)

2022. febr. 10. 11:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én tervezéskor Jutavit terhesvitamint szedtem, és amikor összejött váltottam Femibionra. Ovulációs tesztet már az elejétől elkezdtem én is használni mert elég rendszertelen volt a ciklusom és az segített belőni, hogy mikor legyünk biztosan együtt.(persze ezeken a napokon kívül is együtt voltunk 😁)Majdnem egy évbe telt mire sikerült, de előtte ajánlották nekem a Maca port, rendezte is a ciklusom kb 3 hónap alatt és decemberben pozitívat teszteltem ☺️

A corax ovulációs teszt nekem is bevált, de általában David tesztet rendeltem 20-as erősségűt.

13 hetes kismama

2022. febr. 11. 08:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok

Na most a vitaminok kapcsán szerintem nincs olyan, hogy melyik a jobb /kb mindengyik ugyanaz amugy/, és ha ezt szeded, akkor gyorsabban osszejon, mint ha amazt szednéd.

Nekunk pl. 1,5 év gondos vitaminszedés után akkor jott ossze, mikor 2 hónapja nem szedtem semmit sem /folsavat sem/, mert már nagyon elegem volt az egeszbol, lelkileg kimerultem.

2022. febr. 11. 09:49
 13/17 A kérdező kommentje:

11. :)

Én lelkesen elkezdtem 2 hónapja a trimesztert szedni mert úgy voltam vele: Ártani nem fog. :)

Az ovuláció teszteket végzek most már 5. napja mert kíváncsiság kerülgetett viszont nem tudom melyik tesztnek adjak igazat.

egyik a corax másik a expect teljesen más eredményt mutatott mind a kettő... belinkelem a képet mert te már úgy is tudod ezeket, hogy mi oké és mi nem. :)

[link]

2022. febr. 11. 11:48
 14/17 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Nem mindegy milyen erősségű a teszt, azt is be kell lőni neked melyik mutatja.

2022. febr. 11. 12:15
 15/17 anonim ***** válasza:
14 ugyan abból a vizeletből voltak csinálva, a facelle rossmannos tesztem e hóba nem lett olyan erős mint a kontroll csík, de olyan is volt 2 napig is +.
2022. febr. 11. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

Kedves kérdező!

Üdv a babatervezők táborában!☺️ Én már 2 hónapja ovu tesztelek. Ami nagyon bevált nekem, hogy vettem olcsóbb mártogatós fajtát és drágább digitális Clearblue ovu tesztet is. Az olcsóbbat sokkal előbb kezdem el használni a Clearblue-t pedig csak akkor, amikor már nagyon erősödik a csík. Mindkét hónapban teljesen egyformán mutatta a két fajta teszt a peteérést. A Clearblue nagyon jó, mert nem kell csíkokat egymáshoz hasonlítgatni, hanem amikor a csúcson van az LH akkor egy mosolygós smiley jelenik meg a kijlezőn! ☺️

Vitaminokat én már a baba tervezés előtt szedtem: C-vitamin (1000), D-Vitamin (4000), Ásványi anyag komplex. Aztán most hozzá jött a Czeizel babaváró 1-es , de sima folsav is elég, plusz E-vitamint szedek még.

De ami a legfontosabb szerintem, hogy ne görcsöljön rá az ember..bár tudom hogy ez nagyon nehéz, ha már nagyon vágyik valaki kisbabára. Nekem is nehezen megy, de próbálom tudatosítani magamban, hogy tényleg akkor jön, amikor jönni akar. Hiszen ha minden stimmel, akkor is csak 20% esély van egy hónapban..tényleg a csillagoknak is úgy kell állnia..☺️ Szóval csak türelem!! Szorítok nektek!!🤞🏼

2022. febr. 12. 00:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én neten rendeltem OneStep ovu tesztet, kb 100forintra jött ki egy darab, és szépen mutatja amúgy. Most remelem sikerül, és nem jön meg 🤗
2022. febr. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!