Hogorbe elemzes?

Figyelt kérdés
Segitsetek kerlek. Ismet en vagyok, par nappal es par (szamomra) meg elbizonytalanitobb ertekkel.😃 Megneznetek kerlek, hogy szerintetek lehetett-e ovum, attol hogy ma reggelre a tegnapi emelkedes (36.74) utan ma 36.41 re esett vissza?
2022. febr. 9. 07:15
 1/6 A kérdező kommentje:
2022. febr. 9. 07:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebből nagyjából semmire nem lehet következtetni. 6 alacsony hőt kellene 3 magasnak követnie, hogy UTÓLAG (4-5 nappal ovu után) igazolható legyen az, hogy az ovu megtörtént. Mindig egy időben mérsz? Szájban?
2022. febr. 9. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján nem lehet tudni, ha holnap visszamegy a hőd, akkor meglehett az ovud.

Ha csak önmagában nézem akkor nem volt ovud és alacsony a progid.

Használj hozzá lh tesztet az nagyon sokat segít. A görbe ugyanis csak napokkal később igazolhatja az ovu meglétét, de nem árt tudni mikor volt lh csúcs.

Nem tudom milyen céllal görbézel, de önmagában nem sok mindenre jó. Nekem pl szabályos görbe mellett uh-n kiderült nincs is peteérésem... lh tesztet kezdtem használni és valóban látszik a teszteken is, hogy van vagy nincs pé.

Ha nincs pé akkor a tesztek max pozi közelik napokig ..akár mensiig is.

Az is tény, hogy az lh csúcs sem garancia a sikeres tüszőrepedésnek, de ez visz legközelebb a legjobb időponthoz, ha babát szeretnétek. A görbe pedig csak utólag értelmezhető, igazolhatja a tüszőrepedést. Ahhoz ugye mensiig kb fent kell lennie a hőnek, alaphőnél kb 3-4 tized fokkal magasabban.

2022. febr. 9. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:

3# Nem vagyunk egyformák. Nekem pl. sosem volt pozitív lh tesztem, mindig csak halványka második vonalaim lettek az érzékenyebb teszteken is. Én utána kezdtem el a termékenységtudat módszert (hő, nyák, méhnyak együttes figyelése), ami viszont egyértelműen igazolta, hogy van peteérésem és utána uh követésen is teljesen passzolt az általam megfigyeltekkel az eredmény.

Úgyhogy sajnos az lh tesztek is tudnak félrevezetőek lenni. Azóta természetes úton összejött a baba (több mint egy év után), de rendesen bepánikoltattak ezek a vackok.

Egy hőgörbével önmagában nem lehet semmire menni, főleg ha nem ébredés után, nagyjából mindig egy időben, szájban, vagy hüvelyben mér az ember. Ahogy az első is írta, ovu után általában megemelkedik a hő és nem esik vissza menstruációig. Vagyis 6 alacsony hőt ha követ 3 magas, amiből lehetőleg az egyik 0,2 fokkal a 6 alacsony hő legmagasabbikánál több, akkor igazolható akár a peteérés, de csak is utólag és kell hozzá más jeleket is figyelni a keresztbe ellenőrzés okán.

Az, amit sok helyen lehet sokszor olvasni, hogy hirtelen leesik a hőm, majd felugrik, tuti ez a Pé, ma kell együtt lenni, hát... oké. Akár lehet az is, igen.

2022. febr. 9. 11:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek.

Szajban merek mindennap ugyanabban az idoben, ebredes utan azonnal.

Lh tesztet is hasznaltam illetve figyeltem a nyakot is. Az nagyjabol feb2-6 kozott volt jelen.

#3 valaszolo, azt mibol latod, hogy keves a progi? 😨

2022. febr. 9. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Az lh tesztből is vannak érzékenyebbek és kevésbé érzékeny. Nekem pl a 25-ös soha nem lett pozi a 20-as viszont bevált. Csak rá kell jönni melyik mutatja, mivel nem mindenkinek egyforma mértékű az lh csúcsa. Ez lehetett az oka a negatív teszteknek.

Az alacsony progi jele lehet a laposabb görbe, mivel ovu megtörténte után a progi szint emelkedése nyomja fel a hőt. De ugye még van pár napod, így ez csak egy kósza kijelentés volt, hogy lehet alacsony a progid is. De ez pl minden ciklusban lehet más.

2022. febr. 9. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!