Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora az eselye hogy igy...

Mekkora az eselye hogy igy terhes leszek?

Figyelt kérdés
Parommal ovulacio elott 1-2 nappal voltunk egyutt es lecsuszott az ovszer de ezt csak a vegen vettuk eszre csak igy utolag vettuk ki mert bennem maradt a gumi… Esemeny utanit nem vettem be mert nem akarok hormon bombat adni a szervezetemnek. :/
2022. febr. 7. 08:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha elment benned, akkor sok nagyon sok.
2022. febr. 7. 08:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan annyi mintha nem is védekeztetek volna.
2022. febr. 7. 09:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Így van rá esély. Az ovuláció napján, és előtte pár nappal vagy a legtermékenyebb.A spermiumok akár 4 napig is életképesek.
2022. febr. 7. 09:08
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi még hormonbomba? A gyerek. Reménykedj, de esély az azért van.
2022. febr. 7. 09:17
 5/17 anonim ***** válasza:
15%
Nekem volt párszor ilyen, nem lettem terhes.
2022. febr. 7. 09:20
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
Gratulálok, anyuka! <3
2022. febr. 7. 09:42
 7/17 A kérdező kommentje:

Elment bennem igen….. de kozbe a gumi is bennem volt…

Hat ha baba lesz akkor megtartjuk de en teljesen abban a hiszemben voltam hogy csak a peteeres napjan es az utana valo nap a legeselyesebb.

2022. febr. 7. 10:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A baba nem hormonbomba? :D Jhaaaaaaj...

Ahogy írták, a spermiumok akár 4-5 napig is életképesek odabent. Mivel elment benned a párod 1-2 nappal peteérés előtt, ezért elég jó esélyed van a teherbeesésre. De azért árnyaljuk. Kb. 50-50%. Vagy terhes leszel, vagy nem.

2022. febr. 7. 10:19
 9/17 anonim ***** válasza:
31%

Plusz: honnan tudod, hogy mikor van peteérésed? Mert a kalkulátor azt mondta? Nem minden nő működik a nagykönyv szerint, és feltételezem mivel védekeztetek és nem szeretnétek babát nem nézegetted LH tesztekkel, hogy na pont most mikor is van.

Anno 12 éve velem is előfordult párszor amíg csak gumit használtunk, de nem maradtam terhes egyszer sem, bár soha nem is számolgattam, hogy éppen milyen időben voltunk együtt. Most, hogy célzottan szerettük volna a babát kb azonnal összejött a megfelelő időben.

2022. febr. 7. 10:39
 10/17 A kérdező kommentje:

Mindig megerzem mert 1-2 nappal elotte mar alhasi szurkalasaim vannak, mellerzekenyseg plusz a nyak amibol tudok kovetkeztetni.

Ez 4 napja tortent igy gyogyszert bevenni mar nem tudok, megvarom akkor mi lesz.

2022. febr. 7. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!