Mitől van az, vagy mitől alakluhatott, hogy egyre többször erősebben érzem a PMS tüneteket? Fogamzásgátlót sose szedtem.
ÁÁÁÁÁ Ne már! Köszi, hogy válaszoltál amúgy, de tényleg attól lehet?? Ez korral jár? Mit tehetnék ellene??? Ez is normális, hogy már a 18. naptól van? A fenébe..
De azért köszi mégegyszer. Mégha tudna valaki segíteni, hogy van-e erre valami, ami enyhíti a tüneteket?
A nők nagy része lehet hogy szenved emiatt, csak jól titkolja, mármint úgy értem jól viselik? Nekem ilyenkor nagyobb melltartó is kell, mert bedurran arra a pár napra.. (vagy mostantól már két hétre?)
Hát most totál kész vagyok, ki kell találjak valamit.
van rá bogyó, [link]
én nem szedtem semmit, nekem iszonyatos hangulatváltozásaim voltak mensi első napjáig. A hormonjaid tombolnak, ketyeg a biológiai óra:( amúgy tuti van rá homeopátiás cucc is, szerintem gyógyszertárban tudnak segíteni.
akkor én is öregszem?
26 éves vagyok és mindig is volt pms-em.
Mindig fáj peteéréstől számítva a mellem és be is durran.
Ilyenkor mi van?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!