Favipiravir után 10 nappal lehetséges vagy szabad folytatni a babatervezést?
Covid fertőzöttek voltunk, háziorvosunk javaslatra beszedtük a gyógyszert. Már hónapok óta babát szeretnénk, de ez a ciklus más ok miatt is pihenős volt. Pont akkor telne le a 10 nap, amikor középidőhöz érünk.
10 nap a tájékoztató szerint a várakozási idő, de vajon nem lenne biztonságosabb kihagyni ezt a hónapot még?
Azok válaszát várom, akiknek van tapasztalatuk, vagy esetleg sikerült nőgyógyásszal beszélniük erről.
Köszönöm szépen!
köszönöm a válaszokat.
8-as válaszolót miért pontoztátok le?
A betegtájékoztatón azért a vérkép értékek eltolódását nem úgy hozták, hogy mindenkinél ez lesz, csak, hogy előfordulhat...
Biztos, hogy egy hónap alatt kiürül a szervezetből, sőt, szerintem már egy bő hét alatt is, ahogy a tájékoztatóban szerepel. Az viszont aggaszt egy picit, hogy mi van, ha károsítja akár a spermiumokat, akár a petesejteket.
Nem jódolgunkból szedtük, mindkettőnket jócskán ledöntött a covid, bár abban nem vagyok biztos, hogy ez a gyógyszer sokat segített volna, így is lassú volt a gyógyulási idő.
Még annyi, hogy azért, mert azt írtam személyes véleményként, hogy nemigen járult hozzá a gyógyulásomhoz, nehogy ezzel valakit befolyásoljak, mert lehet, hogy másnak meg segít.
Mindenki csakis számára megbízható orvosa ajánlását kövesse!
Köszönöm a megerősítést, akkor még várunk... Beszélek nőgyógyásszal is, mit javasol.
Mindennek oka van, elfogadom, hogy most a gyermekáldást nem siettethetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!