Szerintetek ez pozitiv?
Figyelt kérdés
Kistesot szeretnenk es vannak furcsa tuneteim mensi elott vagyok 3 nappal.2022. febr. 3. 10:45
21/29 A kérdező kommentje:
Nem egy oraval utana olvastam le hanem 5 perccel utana neztem meg a legelso ket kep amit mutattam azok egybol pisiles utan fotoztam a masik kettot 5 perc utan en meg ezt a fajta tesztet nem hasznaltam csak a pluszosat ugyhogy ezert kertem a velemenyeteket az meg hogy kesobb raktam fel a kepet az azert van mert a totyogom utan futkosok es eleg idos vagyok hogy ertelmezzem a csikokat de majd 2 nap mulva tesztelek megint aztan meg latjuk 4 honapja volt egy vetelesem es azert felek ennyire
2022. febr. 3. 12:53
22/29 anonim válasza:
A Clear Blue ezen verziója sokszor rajzolja ki akkor is a +-t ha amúgy - a teszt. Tapasztalat. Ez így egyelőre semmi.
23/29 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ezt a Clearblue tesztet csak késéskor érdemes használni, mert nem annyira érzékeny, mint a Facelle vagy Predi. Megértem, hogy félsz, én is elvetéltem egy hónapja. 2 nap múlva Facelle már szépen fogja mutatni, ha baba van.
24/29 anonim válasza:
Nekem a Clearblue két nappal menstruáció előtt már rendes pozitívat mutatott. A + és - verziós volt az. Eddig csak Clearblue-t használtam, más teszttel kapcsolatban nincs tapasztalatom, Clearblue-val kapcsolatban pedig eddig csak pozitív. Ha negatív lett, akkor nem volt semmi kétségem, hogy negatív, ha pozitív, akkor még az nem volt kérdéses, nyilvánvaló volt.
25/29 anonim válasza:
Használjon digitálisat aki nem tudja leolvasni az analógot 🤦♀️😅
26/29 anonim válasza:
25-ös! Én kipróbáltam a digitálist, mert nekem is ilyen halvány volt a tesztem, mint a kérdezőnek(amikor már késett). Pozitívat mutatott a digitális is, és 1-2 hetet írt ki. 2 nap múlva megjött a vérzésem. Tudom miért aggódik a kérdező.
27/29 anonim válasza:
Én már azon az elven vagyok, hogy ha a legolcsóbb, legegyszerűbb tesztcsík kimutatja nekem, hogy terhes vagyok, akkor hiszek benne. Az nekem eddig sose hazudott. Nem szeretem ezeket a korai teszteket. Sokszor úgy volt pozitív, hogy közben nem voltam terhes, de már pár napja vagy 1 hete késett. Szóval nekem azok sokszor csaltak ezek. Úgyhogy az egyszerű tesztcsík nekem a legjobb.
28/29 anonim válasza:
Én mindig látom a csíkot,de ezen semmit sem látok.
29/29 anonim válasza:
26-os! Nekem digitális aznap, mikor meg kellett volna jönnie 2-3-at mutatott, barátnőmnek szintén. Neked szerintem elindult valami, aztán még az előtt megszakadt sajnos, hogy normálisan elkezdődött volna fejlődni. Ilyen van, ettől nem a teszt a rossz. Ezért volt az régebben értsd 30 évvel ezelőtt, hogy 1-2 hét késés után teszteltek, és nem is volt ilyen teszt dömping. Akkor az ilyen korai megszakadásokról nem tudtak, és nem is idegesítették magukat halálra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!