Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek van furcsa teherbeesési...

Kinek van furcsa teherbeesési története? Tapasztalatokat szeretnék.

Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted hogy furcsa?

Nekem az volt a különleges hogy 3 éve nem jött össze,nekiàlltam folsavat szedni,kikacatak,söt pàrom is mondta ne szedjek ilyen hülyeségeket...

Aztàn 2 hét mulva csak nem jött meg a mensim:)

Ma màr a 30. hetet töltöm!

2008. dec. 15. 19:23
 2/8 A kérdező kommentje:
ilyenekre gondoltam:)
2008. dec. 15. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szia a két vetélésemnél minden megvolt ami an gykönyvbe megvan irva de a lányaimnál és most semmi abszolút semmmi, nem is kivéve ilyenkor nekiállok házat rendezni butort tologatni meg rakodni takarítani tele vagyok energiával. (persze még nem tudtam hgoy baba van azért rakodtam olyan hevesen mind a háromszor)
2008. dec. 15. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
En 7 honapig stresszeltem a teherbeesesen, a ciklusaim meg csak egyre rovidultek. 24 napos ciklusnal elegem lett, es elkezdtem baratcserje-es palastfu cseppeket inni. Majusban koltozunk egyik lakasbol a masikba, tehat, festes, pakolas, dobozcipeles. Megjegyzem, ebben a honapban valahogy nem foglalkoztam a temaval. A cseppeket 3 honapig ittam, a ciklusom mindossze egy nappal lett hosszabb. Majusban teherbe estem. Nem hinnem, hogy ez nagyon furcsa lenne, inkabb ravilagit arra, hogy bizony az agy le tudja blokkolni a dolgokat.
2008. dec. 15. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Ez jó ötlet volt hogy írjuk meg a különleges történeteket ...sztem mindenkié az és egy dolog a lényeg belöle: hogy mindig baba lesz belöle a végén..és ez sok sok erőt adhat olyan embereknek akik majd hetek vagy csak hónapok mulva írhatnának erre a kérdésre. Én is leírom az enyémet,mert tökéletesen arrol szól hogy az agy és a lélek összahngja elhagyhatatlan ahhoz hogy a baba is jöjjön. 2005-ben szültem az első babámat. Ahogy teltek az évek elhatároztuk mi lenne ha lenne egy kistesó...persze éltük a szokásos monoton mindennapokat. Eltelt 10 hónap ugy hogy semmi nem lett belöle. Elindultam a nagy útra hogy derítsék ki miért. Minden eredményem tök jó lett.Végül már annyira rágörcsöltem a témára hogy a hányástol kezdve minden tünetet produkáltam ...persze a baba sehol...Dokim kérte hogy nyugi...mert így tuti nem lesz baba. Ahogy teltek a hetek tényleg belefáradtam,de ugy igazán,hogy minden tesztem 1 csíkos. Elmentem dolgozni mert hogy akkor legyen egy másik szála az életemnek. Az augusztus és a szeptember telt úgy hogy minden dolog gyönyörüen alakult az életemben.(megjegyzem folyamatos késztetést éreztem hogy na most kell tesztet csinálnom.) Már a párom is kérte hogy ez legyen tabu téma. Jöttek a tünetek...fáradékonyság...hányás...rossz közérzet ...csináltam tesztet 1 csík meg egy nagyon halvány...de tényleg halvány. Másnap megismételtem...azon kaptam magam hogy ismét ezen pörgök...Na elég...másnapra vártam hogy megjön. Annyira görcsöltem hogy egy bogyót is bevettem...elszomorodtam...de nem jött meg másnap ,meg harmad nap se ...és azóta se...Az 5 napos késésre mutatta ki egyértelműen a teszt a picit.Ennek már 18 hete...

Annyi bizonytalan teszt után és reménytelen nap után,itt van velem:D A dokim csak annyit mondott hogy a kiegyensúlyozott nyugott életet nem lehet receptre felírni ..."de gyógyír mindenkinek aki elkezdi szedni" tudnak ezek a dokik vmit. Szóval én ezért érzem különlegesnek a történetemet,sokaknak adhat erőt.Boldog babavárást mindenkinek:D

2008. dec. 15. 20:39
 6/8 A kérdező kommentje:
nagyon teccenek a törénetek:)mi 3hónapja keztünk a baba projecten lassan 3 hete késik jövöhéten orvos remélem baba összejöt:)
2008. dec. 15. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nagyon rosszul indult a babaprojekt. Abbahagytam a gyógyszert, első ok, második 3 nap késés, majd nem jött meg! Először nagyon örültem, majd ahogy teltek a napok és jöttek a negatív tesztek, kezdtem félni. Nem is hiába, sajnos ciszta miatt nem jött meg. Nagyon elkeseredtem a műtét miatt. Aztán sem volt teljesen rendben szerintem a ciklusom...Elkezdtem hőmérőzni, gyógyteát inni, szóval mindent bevetettem, de csak hosszabb lett a ciklusom. A 40 napos után eléggé kivoltam, és azt mondtam magamnak, hogy már nem érdekel az egész, nem is ittam tovább a teákat. Jött a nyár, gondoltam, ok akkor nyáron utazgatunk, szórakozunk, aztán majd irány a doki. Így is lett. Egyedül Lactivot szedtem(nagyon székrekedésés voltam akkoriban) meg vitaminokat. Sokfelé jártunk, tényleg nem is gondoltam a babára! Aztán augusztusban bejelentkeztem kivizsgálásra az orvoshoz. Addig is elutaztunk, és közben volt egy álmom egy kétcsíkos tesztről. Persze legyintettem, pláne mert aznap szépen görcsölgetett is a hasam, így biztos voltam benne, hamarosan megjön. Még örültem is neki valahol, mert úgy számoltam, hogy akkor legalább majd nem az esküvőnkkor lesz meg. Na igen az időpont lefoglalásánál ezt az egyet nem számoltam ki!Khhhmm. Meg annyi volt, hogy az álom után előkapartam a hőmérőt, amit jó ideje elő sem vettem, és meglepő módon magas is volt a hőm. Na de a görcsök miatt persze nem törődtem vele... Kb 2 nap múlva mentünk haza, és addig semmi újabb álom, vagy jel. Otthon azért újra el kezdett foglalkoztatni az az álom. Elővettem a naptárt, számolgattam... Na gondoltam, van itthon egy olcsó, nem túl jó teszt, este is van, de legyen, ha negatív lesz, legalább nem gondolok erre többet, egyébként 24.cn volt. Megcsináltam a tesztet: egy vonal, majd amikor a fény felé tartottam láttam még egyet, nagyon-nagyon halványat! Nya gondoltam, remek, már megint átvágott a teszt. Szépen eltettem(nem akartam,hogy párom megtudja,ezért nem dobtam rögtön a kukába) és fogat mostam, lefeküdtem, azzal a gondolattal, hogy majd reggel azzal a másik teszttel meglátjuk mi lesz, persze egyenlőre egy szót se! Reggel felkeltem, elolvastam a leírást, megcsináltam. A szívem majd kiugrott! Pláne, amikor megjelent a második csík! 25. cn-hoz képest eléggé magabiztosan! Nem akartam hinni a szememnek! Forgattam csak, kimentem a nappaliba az ablakhoz(a fürdőben csak neon van) és percek múlva, amikor már kezdtem felfogni, berontottam a szobába akkor még vőlegényemhez. Remegő hangon adtam neki a tesztet, és kértem, hogy nézze meg, ugye ő is látja?!

Alig akartam elhinni! Pár napig csak kettőnk, ill hármunk titka volt csak, amíg újabb tesztek megerősítgették. Nekünk ő lett a legszebb nászajándék!!! Csak esküvő után mentem el orvoshoz megnézni kicsi manókánkat! És már elmúlt 21 hetes!

Remélem, neked is baba miatt késik!!! Hogy csodaszép karácsonyotok lehessen!!!

2008. dec. 15. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia , Nekem is van egy fura tortenetem, vagyis az edesanyame ! A tortenet arrol szol , hogy aki nem teljesen biztos abba , hogy mikor van peterese MERJEN OVU TESZTTEL !!! Edesnyam a ciklus utan egy nappal esett teherbe - megjegyzem fel petefeszekkel ,az ocsemmel es velem, akkor jelentkezett nala az a bizonyos tojasfeherjeszeru folyas is ( kulonben egyaltalan nincs folyasa)es minden peteressel jaro tunet ! Azt tanacsolom , hogy mindenki jarjon utanna , hogy mikor van pontosan a peteerese , mert sokat segithet a babara vagyo paroknak , NEM MINDENKINEL JON BE AZ AZ ALLITAS , HOGY A PETEERES FELIDOBEN VAN , en vagyok ra az elo pelda !!!
2008. dec. 16. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!