Meddig várjak szerintetek?
Vállalj bébiszitterkedést.
Gyereket így ne...
Addig, amíg nem lesz hozzá kellő anyagi háttered. Egymagadnak is. Ha kell, tanulj még, építs karriert és éld kicsit a más jellegű álmaid. Emellett kell egy stabil párkapcsolat. Ha ezek megvannak, akkor vágj bele.
21 évesen én is azt hittem, hogy na én most nagyon szeretnék. Aztán most, 35 évesen fogom szülni az elsőt. Nem azt akarom mondani, hogy te is várj ilyen sokáig. De én ez idő alatt befejeztem az egyetemet, utaztam, van 10 munkaévem, ami alatt a ranglétrán is feljebb léptem, van saját ingatlanom, némi megtakarításom, és egy 10. éves stabil párkapcsolatom.
Meddig várj?
Amíg fel nem nősz, nem lesz egy támogató párod esetleg férjed és pénzeket felnevelni.
Mire vágysz, mi az, ami ennyire jó lenne szerinted? Egy gyerek nem játék, ha megunod nem teheted félre.
Egy gyerek nem csupa öröm, és púder illat, rohadt nehéz, főleg első időben. Egyáltalán van aki ebben partner lenne? Éltél vele együtt, el tudjátok magatokat tartani, kész ő is felelősséget vállalni? Tisztában vagy azzal, hogy ha nem elég stabil a kapcsolatotok, akkor egyedül maradsz egy gyerekkel, a pasik könnyen kiszállnak, ha teszem azt 20 évesen el kell tartani egy családot, a gyerek üvölt fél éjszaka, szex meg semmi fél éve...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!