Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eléggé izgulok,lehet baj?

Eléggé izgulok,lehet baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok én vagyok az a csaj aki napokig kérdezte lehet e terhes, a legutolsó aktus védekezéssel augusztus 4., szeptember 1.-jén megjött,majd ott kimaradt egészen január-ig, január 12.-én,és 17.én teszteltem negatív volt, 18.-án megjött, elmúlt egy hét alatt teljesen,a méhszájam a hüvelynyílástól 5-6cm-re van,zártabb mint a ciklus alatt volt,tegnap be-be szúrt a bal mellem,és mióta megvolt azóta fáj a derekam picit,ugye minden jó?

2022. jan. 28. 13:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja, köszi... én eddig még nem láttam. :D

Akkor hagyjuk rá.

2022. jan. 28. 14:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg minden így van,védekeztünk augusztusban,szeptemberben megvolt normálisan,de utana januárban elkapott a pánik,és teszteltem de negatív volt,és utana megjött egy gyogyteaval
2022. jan. 28. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Te agyilag beteg vagy ne haragudj.
2022. jan. 28. 16:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked pszichiáterre van szükséged, nem gyógyteákra. Ezt komolyan mondom. Agyban valami nagyon nem oké. És inkább ne szexelj ennyi ésszel.
2022. jan. 28. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Hormonproblémád van, fogd fel végre.
2022. jan. 28. 21:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!