Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség fogamzásgátló mellett?

Terhesség fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés

Normálisan szedtem, jelentkezett vérzés is, de produkálom a terhességi tüneteket. Fájnak a melleim, fáj a hasam, hányingerem van.

Nem hagytam ki szemet és nem szedtem antibiotikumot.

Jövőhét végén lesz újra vérzés. Ha lesz...

Láttam van ilyen kérdés itt több is egymás alatt, de mindenhol a veszekedés van.

Mi a véleményetek?

2022. jan. 24. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
7-es/9-es: az aktus után két héttel már lehetnek tünetek, ha terhes valaki, szóval nem lenne kizárt.
2022. jan. 25. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én is kb 6 éve szedem a tabit. Néha nekem is vannak "terhes" tüneteim, émelygés, hányinger, de ezek legtöbbször az új levél szedése elején jelentkeznek. Nem lettem terhes a tabi mellett. Ellenben van olyan borzasztóan ritka eset, amikor ez történik. ne aggódj már most, majd ha nem jön meg a megvonásos vérzésed pontosan, akkor érdemes tesztelni. Ha jövőhét végén jön meg, és mondjuk csoda folytán terhes lennél, az azt jelentné, hogy 1 hete volt peteérésed, még be sem ágyazódott, vagyis addig tünetek sincsenek.
2022. jan. 25. 10:52
 13/14 A kérdező kommentje:

#12: Az aktus után 2 héttel jelentkezett a vérzés rendesen.

Azóta pedig nem volt szex. Viszont ezen a héten ilyen furán érzem magam. :/ Hasam folyamatosan fáj napok óta,melleim feszülnek. Émelygek.

2022. jan. 25. 12:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet most, meg egyet amikor meg kellene jönnie a megvonásos vérzésednek.
2022. jan. 27. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!