Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha rendszertelen a mensim...

Ha rendszertelen a mensim attól még teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Kb 14 koromban jött meg , most vagyok 27 és még mindig nagyon rendszertelen. Van hogy 3 hónapig szépen megjön aztán 6 hónapig semmi. Volt már olyan is hogy 1 évig nem volt. Most legutóbb 3 hónapja volt utoljára. De nagyon szeretnénk már babát. Van valaki aki így esett teherbe ?

2022. jan. 23. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igen, de egy nőgyógyász-endokrinológus kellene, ha nem jön össze a baba
2022. jan. 23. 14:20
 12/13 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál : Inzulinrezisztencia / pco :(

Van valaki aki ennek ellenére teherbe tudott esni?

2022. jan. 24. 13:05
 13/13 anonim válasza:
Én ugyanigy vagyok, voltam orvosnál, sőtt nagyon sokszor, és nagyon sok orvosnál , mindegyik azt mondta hogy semmi gond nincs semmi rosszat nem tud mondani, sőtt ő úgy látja hogy most múlt el. És nincs olyan hogy legjobb orvos , egyik nap el mentem , a masik nap a másikhoz ugyanazt mondta. :D ugyhogy én is csatlakoznék ehez a kérdéshez és figyelem a válaszokat hátha valami okosságot tudok meg :)
2022. jan. 25. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!