Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Volt aki úgy esett...

Csajok! Volt aki úgy esett teherbe hogy amikor együtt voltak az "áru" nem folyt ki?

Figyelt kérdés
Tegnap este voltunk együtt a párommal, elvileg ma van peteérésem. Máskor amikor belém élvez még másnap is folyik ki belőlem de most semmi! Szerintetek sikerülhet a baba?
2010. szept. 9. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nálunk az együttlét után ahogy felálltam ki folyt valamennyi belőlem még is terhes maradtam :) Érdekes a kérdés, de tényleg nem ezen mulik.
2010. szept. 9. 20:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Én mindig meg szoktam kérdezni mielőtt mosakodni megyek, hogy sok jött? Mert akkor úgy állok fel, hogy odaszorítom a zsepit és rohanok a fürdőbe. Ha azt mondja, nagyon sok, akkor tényleg érzem, hogy ömlik ki, de ha azt mondja most kevés jött, akkor szinte nem is kell odaraknom papírt, mert nem jön vissza semmi.
2010. szept. 9. 22:07
 13/15 anonim ***** válasza:

első vagyok jó szándékkal irom erre nekem esel. Hát te tudod. Mondjuk ha kicsit körbenézel az interneten fogantatás témában nem is kérdezel ilyet. Azt hogy nem folyik ki belőled sperma sajnos semmilyen %-os kimutatás nincsen hogy mennyi az esélyed a babára. A válaszod meg csak téged minősít.

Remélem az életben azért nem vagy ilyen gonosz.

2010. szept. 10. 08:14
 14/15 anonim ***** válasza:

ui: ha a párunk belénk élvez és nem folyik ki a spermája : 52% a teherbeesés esélye

Ha kifolyik a sperma: 48% a teherbeesés esélye.

2010. szept. 10. 08:19
 15/15 anonim ***** válasza:
22:07-es vagyok! Csak azt akartam írni, hogy attól is függ, hogy mennyi "anyagot" küldött be. Nem mindig jön nekik ugyanannyi. Az én párom azt mondja, hogy függ attól, hogy milyen gyakran ürül, mert ha előtte önmegtartóztatás volt, akkor több jön. Azt mondja, ha sok jön, akkor nagyobb volt az orgazmus is, mint a kevésnél. :-) De hogy abban a mennyiségben, ami akkor belédmegy, mennyi a ficánkoló sperma, és ebből mennyi megy fel a méhszájon, az már más kérdés, sok mindentől függ. Ha úgy vesszük, hogy a kevésben kevesebb a katona is, akkor nem biztos, hogy jó, ha nem folyik ki semmi. :-) De tényleg nem ezen múlik!
2010. szept. 10. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!