Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párotok hogy bírja a "muszájsz...

Párotok hogy bírja a "muszájszexet" babaproject idején? Arra gondolok, ahol naponta-kétnaponta próbálkoznak. Meddig lehet ezt bírni? Valami praktika?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 16:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én soha nem mondtam meg a páromnak, hogy peteérésem van.Egyből elment a kedve ha "muszályból" szeretkeztünk. Nem szereti a kényszert. Egyébként én is akkor estem teherbe, amikor egyáltalán nem figyeltem a peteérést. Sőt, nagyon fáradt volt akkortájt, még gondoltam is rá, hogy "na, ebből se lesz semmi..."...és tessék!:):):) kb.háromnaponta voltunk együtt, és pont középidőben nem
2010. szept. 14. 20:48
 22/27 anonim ***** válasza:
Az én páromnak prosztatagyulladása és egyéb urulógiai problémája is van, tehát nem egy csődör, úgy derült ki, hogy egyre kevesebbet szexeltünk, de babát akarunk és az időzítés fontos ám..kivizsgálták..és ez volt az oka a merevedési gondjainak, és annak, hogy alig kívánta a szexet..szóval kiéheztetem..minden hónapban csak pé körül vagyunk együtt ..szó szerint muszáj szex..de legalább azon a pár napon amikor kapok belőle az minőségi is..sajnos ez van.
2010. szept. 15. 08:15
 23/27 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak havi 1-2 alkalom van sajnos, de a kezdetetktől így volt (5 éve vagyunk együtt). Nehéz csábítani ha a másik nem akarja, és nekem sem jó igazán. Nálunk méretbeli különbségek vannak, neki az előttem lévőkkel sem volt jó a szex. A kevés alkalom miatt pedig a legrossz minőségű sperma jut. Olvastam egy cikket, miszerint ez okozhat vetélést is. Nos sajnos nekünk már ebben is volt részünk. Mégsem tudok változtatni a gyakoriságon. Elkeserítő!
2010. szept. 15. 10:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Ahogy olvaslak titeket olyan hihetetlennek tűnnek ezek a dolgok,hogy ennyire ritkán vagytok együtt.Mi okt.27.-én 8 éve,hogy együtt vagyunk a párommal,és mai napig,ha lefekszek mellé este elkezd simizni és szex a vége.Nem azt mondom,hogy naponta együtt vagyunk de egy héten 3-4 alkalommal tuti.Neki elég annyi csábításnak ha mellé fekszek.Viszont lehet,hogy ez sem jó mert sokszor nekem nincs kedvem mert fáradt vagyok,és az olyankor tényleg kényszerből megy.Na de havi 1-2 alkalom az elég durva.Ja hozzáteszem hiába a gyakori szex 2 éve várjuk a babát.Lehet,hogy nekünk is lassítani kéne egy kicsit,hogy a minőség javuljon.
2010. szept. 15. 10:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Az én párom mindig akarja. Akármikor képes lenne a szexre. Pedig már lassan 15 éve vagyunk együtt, és van hogy nekem kell nemet mondanom. Mi is most vagyunk úgy hogy babát szeretnénk. Pont a napokban kérdeztem, hogy őt feszélyezi az hogy babát szeretnénk és ezért szeretkezünk. De azt mondta hogy nem. Aztán ki tudja. De nagyon élvezi:)
2010. szept. 15. 18:20
 26/27 anonim ***** válasza:
Tervezzük a kistesót,ovuteszttel próbálkoztam,hogy majd kisfiú lesz.Addig húztam,hogy lemaradtunk a peteérésről(első negatív nap késő este voltunk együtt):D Látta rajtam mennyire görcsölök,számolgattam össze-vissza:D Erre azt mondja,nyugi így nem lehet gyereket csinálni,de ne féljek amikor kell szóljak,és odaadja ami kell hozzá:D Viccesen állt hozzá.Kell a humor,anélkül nem megy.
2010. szept. 15. 23:09
 27/27 anonim ***** válasza:
Bocs az offért. Akik sokszor szexelnek egy héten és néha akkor is ha nem akarjátok, mindig van orgazmusotok? Vagy csak azért csináljátok mert a párotok akarja?
2010. szept. 17. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!