Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párotok hogy bírja a "muszájsz...

Párotok hogy bírja a "muszájszexet" babaproject idején? Arra gondolok, ahol naponta-kétnaponta próbálkoznak. Meddig lehet ezt bírni? Valami praktika?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 16:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
38%
Meg is hülyülnék ha 2,max 3 naponta nem bújnánk össze.
2010. szept. 10. 09:23
 12/27 anonim ***** válasza:
68%

09.09.21:19 Vagyok.

Sajnos a kapcsolatunk elején sem volt túl sok szex,havi 3-4 alkalom,elfogadtam hogy neki ennyi is elég,akkor még néha azért valahogy nagy nehezen elértem,hogy kicsit többet legyünk együtt.De az évek folyamán(10 év)már csak havi 1-2 szex van,azért is szinte könyörögni,cirkuszolni kell,mert nem akarom elszalasztani a termékeny napomat.Akkor is nagyon kellemetlenül érzem magam,hogyan adjam a tudtára,hogy most alkalmas az időpont,van hogy simán mondom,van hogy az orra alé dugom az ovutesztet,mert ha csak simán csábítanék,semmit nem érnék el vele.Fáradt,fejfájás,'majd holnap',van minden kifogás,nálam meg a kiborulás,sírás,zokogás,aztán napokig nem szólok hozzá..Pedig szeret,ezt azért lehet érezni,csak a szexel van gond,aikor ő akarja havaonta 1-2 szer,akkor jó is,de ennyi neki elég.Sajnos nálunk van némi potenciagond is,kezelik régóta.. Nem tudom,hogy így hogy lesz nekünk közös babánk,én nagyon szeretnék már,de ahoz azért sokkal de sokkal több együttlét kellene,amit nem tudom hogyan érhetnék el????

2010. szept. 10. 10:01
 13/27 anonim ***** válasza:
54%

Nincs olyan, hogy muszájszex, én nem mondom neki, hogy most van peteérésem, de azért fejben számon tartom, egyébként meg úgyis kétnaponta együtt vagyunk.

Ilyenkor elég egy olyan csók, és már el is csábul, sokáig nem kell csábítgatnom.:))

2010. szept. 14. 12:53
 14/27 anonim ***** válasza:
70%
az én párom sem szexuális beállítottságú, pluszban még lusta is :) igazából ő akár minden nap szeretkezik velem, ha neki nem kell megmozdulni:D de mivel én is dolgozom, és sokszor fáradt vagyok, nálunk is a havi 1-2 dukál... meg ő inkább orális szex párti.. csak hát abból nem lesz baba basszus:)
2010. szept. 14. 13:14
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok. és még az is közrejátszik, hogy mindig akkor kíván meg amikor épp menstruálok :D
2010. szept. 14. 13:16
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
Abból is lehet baba.
2010. szept. 14. 13:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi normális pár vagyunk de nem bújunk össze 2 naponta, a férjem napi 10-12 órát dolgozik én is dolgozom , ott a gyerek stb. Amikor a babaprojekt volt akkor is volt ezer más problémánk és igen , volt "muszáj sex" ami nem is a férjemnek volt muszáj, inkább nekem. Elcsábítottam mindig de úgy, hogy nekem nem volt kedvem és az volt a rossz, hogy ezt neki nem is szabadott észrevennie, hogy ne legyen muszáj szaga! Én ideges voltam, feszült neheezn jött össze a gyerek nekem a sex nem azt jelentette akkor, hogy önfeledt szeretkezés!

És már 13 éve együtt voltunk amikor a gyereket próbáltuk összehozni.

Most sem sexelünk 2 naponta d

2010. szept. 14. 13:53
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

bocs, kiléptem véletlenül.

Szóval most sincs sex 2 naponta és mégis boldog, normál pár vagyunk még akkor is ha volt "muszáj sex"!

15 éve élünk együtt és a 2 éves kislányunk a mindenünk! Szeretjük és tiszteljük egymást , ő a társam és én az ővé!

2010. szept. 14. 13:57
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves elkeseredett. akinek a párja csak 1-2 bír havonta. Figyu! Én párom is ilyen..(mi csak 6 éve vagyunk együtt). Én is cirkuszoltam már, de ezzel pont az ellenkezőjét érjük el. Az én páromnál a szexi fehérnemű mindig bejön. (a férfiak 90 %-a vizuális típus). Erre nem tud nemet mondani. Azt meg hogy péd van eszedbe ne jusson megmondani.Sajnos a nők csodálkoznak azon (köztük én is),hogy a párjuk több év után már nem kívánja a sexet, ha a nő már nem csábít, hanem ha haza megy a munkából csinosan majd átveszi a kényelmes lyukas mackónadrágját. Szóval sztem. próbáld a szexi fehérneműt!!! :))) Drukkolok!!!!
2010. szept. 14. 14:11
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem clostyt kellett szednem és hát akkor megvan adva az összebújás napja. Nem hogy páromnak nem de még nekem is elment a kedvem a szextől. Mi egyébként 13 éve vagyunk együtt. Van olyan hogy minden nap csinálná máskor meg egy hétig semmi. Egyébként is elég a peteérés idején kétnaponta próbálkozni. Nem kell egész ciklusban folyamatosan szexelni. Én például akkor lettem terhes mikor egy héten egyszer csináltuk. Szóval szeress amikor akarsz nem kell erőltetni. Egy alkalom is elég a gyerekhez csak jókor kell eltalálni.
2010. szept. 14. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!