Lehetek terhes?
Általában a ciklusom 26-27 nagyon ritkán (fél évente max) 28 napos, mindig megelőzi barnázás. ( voltam hormon vizsgálaton, nincs progeszteron problémám)
Ebben a hónapban elkezdtem Avivára járni, nem hallottam még olyat soha, hogy valakinek eltolná a ciklusát.
Ma van a 27. nap és még mindig nem jött meg.
2-3 napja apró szurkálásokat érzek a méhem környéken, ami furcsa mert menzesz előtt nem szoktam görcsölni, csak amikor már megjött.
A cicim fáj, de az minden menzesz előtt fájni szokott.
Ami más furcsa tünet a megnövekedett bélgáz.
A barnázás teljesen elmaradt eddig, pedig már tegnap, tegnap előtt jelentkeznie kellett volna.
Csináltam egy korai tesztet, de negatív lett.
Lehet hogy nincs elég HCG a szervezetemben még, van értelme reménykedni?
25/L
Köszönöm
1 éve várunk a babóra!
Hátha most:)
Bocsánat, sok könyvet olvasok, Vicki Iovine- Barátnőim a terhességről című könyvben olvastam a terhesség alatti puffadásról és bélgáz képződésről.
De úgy látszik, nem általános tünet. :)
A terhesség előtti bélgáz is létező, kedves 9-es. Sőt, a PMS egyik velejárója is lehet egyeseknél a megnövekedett bélgáz termelődés.
Szóval a fingra alapozni nem túl stabil dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!