Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció elmaradásának...

Menstruáció elmaradásának napján, (ma) végre pozitív lett a tesztem. Ha holnap elmegyek orvoshoz mit fog látni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Maradj még a fenekeden:) Olyan 2-3 hét múlva menj csak, akkor már fogod hallani a szívhangot is. Most teljesen feleslegesen mennél.

Egyébként gratula!!!

2010. szept. 8. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most még ne menj el, mert lehet semmit nem fog még látni, a petezsákot sem. Szívhang pedig csak a kb. a 6. hét felé lehet, úgyhogy most teljesen felesleges elmenned, nyugodtan várj 2 hetet vele. Egyébként gratula!
2010. szept. 8. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Őszintén! Most még semmit nem fog látni...

Várj még pár hetet és akkor menj, hogy már élvezd is a látványt! :)

Gratula! Nyugi, nem szökik sehova az a kis manócska! :)

2010. szept. 8. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia előszőr is gratulálok kismama.Szerintem is ráérsz 1-2 hét múlva elmenni a dokihoz.Volt egy munkatársam ő is mindig rögtön a + teszt után ment.Az orvos mindig megvizsgálta kézzel és mikor hazament vérzett.Nem csinált semmit a doki,hiába hívta.3x elvetélt így.4.-jére 8 hetesen ment igaz orvost is váltott,de nem volt semmi gond.Azóta megszületett a kisfia.Ő ilyen érzékeny volt.Ezt nem elrettentésként írom.De ha később mész a terhesség is jobban látható(embrió).Sok sikert és jó babavárást.
2010. szept. 9. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első gyerekemnél én is rohantam két napra rá, hogy pozit teszteltem, megnézett kézi vizsgálattal és hüvely uh-val természetesen nem látott semmit csak vaskos méhnyálkahártyát, visszarendelt, hogy két hét múlva menjek vissza, másnap viszont pecsételni kezdtem pár napig tiszta ideg voltam, felhívtam a dokit és közölte, hogy a vizsgálat és uh-miatt előfordulhat..na mit ne mondjak inkább ne mentem volna olyan korán mert így csak stresszeltem magam.
2010. szept. 9. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok a kisbabádhoz! 2 hét múlva menj orvoshoz szerintem is, akkor már szívhang is van!
2010. szept. 9. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok!sok sikert!sztem se rohanj a dokihoz.felesleges még!
2010. szept. 9. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmit! :) Túl kicsi a terhesség ahhoz, hogy meglássa. Max annyit fog mondani, hogy megvastagodott a méhnyálkahártya, és lehet h terhes vagy. Legkorábban 5 hetes terhesen érdemes elmenni, de babát akkor még nem lehet látni, csak petezsákot, 6 hetesen már szívhang is van, és kb.6mm-es embrió :-)

Gratulálok a babához!

2010. szept. 9. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!