Szerintetek ? Van remény korai teszt
Figyelt kérdés
Ti mit vesztek észre gyenge pozitív ?2022. jan. 15. 13:37
11/25 anonim válasza:
Én nagyon halványan látom.
Mindenképp reggeli elsőből csinálj mégegyet.
Ez friss vagy már száradás után csináltad a képet?
12/25 anonim válasza:
Az a kémiai terhesség mikor beágyazódik az embrió de nem tud azután tovább fejlődni és utána meg is jön a menzesz csak késik pár napot
13/25 A kérdező kommentje:
Reggeli
2022. jan. 15. 14:20
14/25 A kérdező kommentje:
Akkor megint vetélés úgy mond...
2022. jan. 15. 14:21
16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. jan. 15. 14:28
17/25 anonim válasza:
14. "Akkor megint vetélés úgy mond..."
Jaj el ne könyveld ezt a tesztet vetélésnek, könyörgöm!!!
Ez egy negatív teszt. Még kémiai terhességnél, sőt vetélés után napokkal is 2 csíkosat lehet tesztelni, mert a hcg lassan ürül.
Ez egy teljesen negatív teszt. Pozitívod meg nem volt. Vetélés akkor lenne, ha pozitív teszt után válna napokkal később negatívvá.
Nem vetéltél el, mert terhes sem voltál. Ez csak simán egy kicsit hosszabb ciklus...
18/25 anonim válasza:
A teszt negatív, meg is jött. Elhiszem, hogy akarod a pozitív tesztet, és oda làtod a màsodik csíkot, de fogadd el nem vagy terhes. Új hónap új esély
19/25 anonim válasza:
Nekem kb 2, 3 féle teszt van itthon, ha az egyiken látni vélek valamit, megcsinálok egyásfajtát ha 2 teszten van valami, akkor elhiszem hogy van ott valami. Én 1 fajtának nem hiszek.
20/25 A kérdező kommentje:
5 fajtát csináltam..
2022. jan. 15. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!