Ddr12345 kérdése:
Csináltam tegnap terheségi tesztet és pozitiv lett ma csináltam reggel 4 db terheségi tesztet mind a 4 db negativ lett ez mitöl lehet?
Figyelt kérdés
Terheség2022. jan. 15. 10:48
1/13 anonim válasza:
Nos abból kiindulva, hogy az üzlet és pénzügyek kategóriában sikerült ezt megkerdezni erős a gyanúm, hogy rosszul használod...
2/13 anonim válasza:
Ugyanazt a fajta tesztet használtad tegnap és ma is?
Feltételezhetően a tegnapi sem volt pozitív, csak te láttál rajta valami csíkkezdeménynek vélt dolgot.
Hány napja késik egyébként?
3/13 A kérdező kommentje:
Igen mindig egyforma tesztet használok és egyértelmű a második csík anyit felejtetem ell hogy 1 óra mulva jelent meg a második csík
2022. jan. 15. 11:41
4/13 anonim válasza:
Hát, akkor az sem volt pozitív. Ügy felgöngyölítve.
6/13 anonim válasza:
Az érvénytelen. Ha egy óra után lett màsodik csík. Az is negatív
7/13 anonim válasza:
Hasznalati utasítást illene elolvasni, foleg h nem tudod, hogyan kell alkalmazni! Ez nem csak a tesztekre vonatkozik..
8/13 anonim válasza:
Első válaszoló, visítok a nevetêstől 😂😂😂
9/13 anonim válasza:
Ma te vagy kb. az 5. ilyen jóképességű, botrányos helyesírassal rendelkező észlény, aki egy negatív teszt felett remeg. A teszt használati utasítását sem sikerül értelmezni. Na most, ennyi ésszel egy tápszer bekeverése is komoly matematikai feladat lehet. Szegény gyerek meg éhenhal majd, ha nem lesz tejed.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönnöm a válaszokat
9/9 nem remegek :) csak még nem találkoztam ilyesmivel hogy 1 pozitív a többi pedig negatív
Elolvastam a használati utasítást meg is értetem
Csak azt nem hogy miért lett az első pozitív a többi pedig negatív
2022. jan. 16. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!