Lehetek terhes?
6 honapot szedtem fogamzasgatlot decemberben aba hagytam ..
december 11 en meg jott tartott 6 napot kb 7 8 nap mulva megint meg jott akkoor is kb 5 6 napot tartott
es most a menstraciomnak semmi jele hogy jone
de tuneteim mintha lenenek gyakkori vizeles es hirtelen mozgasra nagyon megfeszul a hasam alatt mellfajdalmam nincs csak a bimbok kicsit erzekenyek ...
tuszenteskor ugy meg nyilalt jott hogy sirjak..
es meg az hogy meg not az etvagyam...
szerintetek mi lehet?
{teszet csinalatam de negativ lett persze nem reggeli vizeletbol}
Semmi nem utal terhességre. Sőt, az össze-vissza vérezgetésből kifolyólag szerintem még nincs is rendes ciklusod.
A fogamzásgátló előtt rendszeres volt a menstruációd?
a fogamzasgatlo miatt?
meg varok 3 4 napot es meg ismetlem a tesztet
van egy olyan erzesem hogy az vagyok....meg jaraskozben is meg feszul az alhasam
"van egy olyan erzesem hogy az vagyok" 🤦🤦🤦
Akkor meg mi a p_öcsnek tesztelsz, ha nem annak hiszel?
hat azert mert akkarok tudni egy bisztos valaszt....
nekem velemenyre van szuksegem nem arra hogy egyes szemelyek negativ valaszoljanak...
maR 2 terhessegem volt az elso fiamat el vesztettem 1 evesen es most van egy 2 kislaanyom es most szeretnek egy kistesott neki...csak az a hejzet hogy meg fogamzasgatlott nem szedttem es azert tettem fel ez a kerdest
"hat azert mert akkarok tudni egy bisztos valaszt...."
Aha, biZtos választ akarsz? Akkor miért jössz a megérzéseiddel?
"nekem velemenyre van szuksegem nem arra hogy egyes szemelyek negativ valaszoljanak..."
Cica, ezek nem negatív válaszok, hanem a tiéddel ellenkező vélemények. És te írod, hogy véleményre van szükséged. Na, nekünk ez a véleményünk.
Azért mielőtt "kistesott" csinálnál, legalább írni megtanulhatnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!