Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mostanában (+\- 1-2 hét)...

Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)

Figyelt kérdés
Ide várok minden újdonsült kismamát, tartsuk fent ezt a kérdést és írjuk a fejleményeket, segítsük egymást. :)
2022. jan. 12. 14:55
 331/368 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én holnap fekszem be a kórházba, pénteken töltöm a 39.hetet és aznap császár. Szóval már nincs sok hátra 🥰

7es

2022. aug. 30. 22:49
 332/368 anonim ***** válasza:

Uuu de izgi 7es, majd mesélj a kórházi élményekről! 😊😊

8as

2022. aug. 31. 09:19
 333/368 anonim ***** válasza:
100%
Mesélnék.... Bent voltam egy napot és ma haza küldtek mert kiderült a szobatársamról, hogy covidos. Ezért menjek vissza hétfőn negatív teszttel. De ha addig beindul a szülés akkor csak vigyek egy negatív tesztet és megcsászároznak... Kész vicc az egész. Jól elbőgtem magam. Mindegy, előbb utóbb kint lesz a kisasszony.
2022. szept. 1. 14:51
 334/368 anonim ***** válasza:
7es voltam
2022. szept. 1. 14:51
 335/368 anonim ***** válasza:

Sajnálom :((

De nyertesek pár napot hogy bent meg jobban erősödjön a kisasszony :)))

Fel a fejjel!

/75

2022. szept. 1. 18:12
 336/368 anonim ***** válasza:

Juj hat ez elég rosszul hangzik :/

P

2022. szept. 1. 20:56
 337/368 A kérdező kommentje:

Jól vagyunk, meg vagyunk. 😊

Néha vannak mélypontok hogy eszik-e eleget a baba mellből, de ezt leszámítva minden oké. Fejek ezerrel mert van tej bőven, fagyasztom le az egyik felét, a másikat meg ha úgy van megkapja cumisüvegből.

Kitartás nektek már nincs sok hátra!!😊😊😊

2022. szept. 2. 17:49
 338/368 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn negatív lett a covid teszt. Már hajnalban voltak fajásaim úgyhogy szülő szobára vittek. Du fel 3kor pedig császárral megszületett a babóca :) örülök hogy túl vagyunk rajta. Minden rendben van, már csak haza kell mennünk. Magas még a vérnyomásom de ennyi. Ti hogy vagytok?

7es

2022. szept. 6. 19:39
 339/368 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! Lassan akkor mehettek haza😍 én most épp figyelem hogy lesz e valami… két es fel órája 10 percenként keményedik a hasam de egyáltalán nem fáj. Nem sűrűsödik ezért gondoltam alszok egyet, de nem igazán megy 😄 anyukámnak egyébként ugyanígy indult fájások nélkül, csak keményedéssel. Burokrepesztés után lettek csak fájások.. valószínű emiatt nem tudok aludni hátha ez lesz nálam is 😄

P

2022. szept. 6. 22:43
 340/368 A kérdező kommentje:

De jó, gratulálok!😊

Mikor mehettek haza?

Többiek ti hogy vagytok?😊

2022. szept. 8. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!