Akik mostanában (+\- 1-2 hét) teszteltek pozitívat beszélgessünk. Ki mikor megy az első vizsgálatra, mik voltak a tünetek, stb…? :)
Mi már egy éve próbálkozunk és annyira jó amikor így az emberek egymásra találnak. Nekünk is volt egy Facebook csoportunk, ott beszélgettünk, elég nagy támasz volt mindenkinek.
Csak aztán ellaposodott a dolog.
Én ma 13dpo vagyok, tegnap délelőtt volt egy kis maszat, remelem beagyazodas volt. Ma reggelre elkezdett a mellem fájni, hőm fenn az egekben. Csak reménykedni tudok, hétvégére nem várom, hátha nem is jön és hétfőre a teszt is pozitív lesz 😍
K
K, szurkolok neked, hogy sikerüljön a baba!
75, miért kell feküdnöd?
Nekem 0 terhességi tünetem van gyakorlatilag. Nagyon aktív vagyok, mozgok sokat, költözködünk. A babaholmik nagy részét is beszereztük már. :) Néha ég a gyomrom, de más panaszom nincs 😁
8as
8-as , kinyílt a méhszáj , rövidebb a méhnyak ami tovább rövidült és igyekszünk ezzel megelőzni a koraszülést. Korábban irtam is nektek , ill hogy semmi előjel v tünet nem volt
/75
Jajj, tényleg! Most vissza is olvastam. Szerencse, hogy kiderült.
8
Na lányok nekem ma derült ki hogy nem tud vállalni az orvosom császárra. Kicsit úgy érzem cserben hagyott de mindegy, lehet ez egy jel volt.
Méhnyakam 2100, kicsit puha is.
Igen, lehet egy jel és ez kellett ahhoz hogy egy még jobb orvos kezei között legyél :))
/75
Nekem mind a kettő szülések császárral végződött,plusz azóta volt 3 másfajta nőgyógyászati műtétem így tuti császár a 3. Két hét múlva megyek dokihoz majd ő megmondja mikor. Rajtam 14kg plusz van és én is most kezdtem el vizesedni, cipő már rám sem jön, még jó hogy papucsos idő van :D
Másrészt meg a legkönnyebb terhességem, meg sem állok egész nap, tele vagyok energiával és mindent megcsinálok szinte. Szóval nincs panaszra okom. Ficereg a kisasszony rendesen, néha annyira hogy rendesen fájdalmas. Várom már a végét azért. Nekünk minden megvan, nagyrésze amúgy is megvolt.
Izgi azért már a végén vagyunk. Lassan bepakolom a kórházi táskát, biztos ami biztos. :)
Nekem elvileg természetes szülés lesz, eddig legalábbis nem volt kizáró ok. 35 hetes vagyok ma kereken, ma vettem meg a hiányzó dolgokat, a héten kimosom a babacuccokat és pakolom össze a kórházi táskát is :) nem gondoltam volna hogy a 36. Hétre kész leszek 🤣 szerdán megyek utoljára a dokimhoz utána kórházba nst, kiváncsi leszek ☺️ Én egyébként 9kg-nál járok és csak minimálisan vizesedek de már nem megy olyan könnyen a mozgás 😃
P
Örömmel olvasom, hogy azért mindenki jól van szerencsére a véghajrában 🙂
Én vagyok, akinél úgy volt, hogy apuka nélkül maradunk a picivel, aztán megállt a szíve.
Nos, az endokrinológus mindent rendben talált, szuperek az értékeim, fiatalabb jó pár évvel a hormonrendszerem, mint a valódi korom. Annyira boldog vagyok 🙂🙂 Apukával azóta boldogabbak vagyunk mint valaha, és várjuk a következő egészséges csöppet majd. Decembertől elkezdünk próbálkozni, mert ősztől munkahelyet váltok, így egy picit csúszik, de ez nem a világ vége 🙂
Örülök hogy nálad is jól alakulnak a dolgok , jó ezt olvasni :))
/75
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!