Hanyadik hónapban sikerült nektek teherbe esni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 11:15
21/32 anonim válasza:
Első baba 1.hónap, második baba 3.hónap, harmadik baba 4.hónap.
22/32 anonim válasza:
Elsőnél elsőre, másodiknál kb. 6 hónap.
23/32 anonim válasza:
Első baba kereken 1 év. Novemberbe teszteltem + ő elsőre összejött :)
11 hkm
24/32 Malacka1212 válasza:
1.baba fogamzásgátló abbahagyása után 8 hónappal
2.babát tervezzük ez a 4.próbálkozós hónap eddig sikertelenül :(
26/32 anonim válasza:
Első nem volt tervezett, rögtön első hónapban "besikerült", amikor nem védekeztünk, de nem bántuk. Utána 3 évet küzdöttünk a tesóért, nem sikerült, így lombikra mentünk, az elsőre sikerült, ikrek lettek. Az ikrek után már nem terveztünk több gyereket, nem is védekeztünk, gondoltuk, hogy úgysem jön össze, aztán az első olyan hónapban ismét becsúszott a tesó, amikor peteérés körül együtt voltunk (ikrek születése után egy évvel).
28/32 anonim válasza:
Első baba 3. hónap, most szeretnénk második babát, elsőre ő sem jött, reméljük érkezik hamarosan ő is.
29/32 anonim válasza:
18.
2.5 évig szedtem fogamzásgátlót. Utána meg 1.5 év volt, mire helyrejöttem tőle...
30/32 A kérdező kommentje:
Ma derült ki: nekem a 2. hónapban :)))
2022. jan. 13. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!